Intel ve Ati sürücülerini yükleyemiyorum

Daha fazla  
Arkadaşlar benim pc yurtdışından geldi. Sürücüleri falan tamdı sonradan format atmak gerekti,attıktan sonra eski haline gelmedi. Masaüstüne sağ tılayınca değiştirilebilir grafikleri yapılandır seçeneği bile yok
Driverlerı siliyorum sonra ınteli yüklemeye çalışıyorum ekteki hatayı veriyor. O zaman atiyi yükleyeyim diyorum bu sefer ccc yi yüklemiyor. Formata götürdüğüm bilgisayarcılar da doğru düzgün yapamadılar.Lütfen yardımcı olun...

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle BİOS güncellemesini yapıp, Windows 8.1 Update 3 kurun. Daha sonra aynı hatayı alırsanız yardımcı olmaya çalışırım.

PCI\VEN_1002&DEV_68C1&SUBSYS_144B103C&REV_00 Ati

PCI\VEN_8086&DEV_0046&SUBSYS_144B103C&REV_02 ıntel

İşlemci m430 i5 2,27 ghz

PC: hp pavilion dv7 4090sf

İlk olarak windows updateyi kapat, driver indirmeleri dahil olmak üzere. Öncelikle denetim masası-program ekle kaldırdan intel ve ati catalyst control programlarını kaldır. Ardından driverları aygıt yöneticisine girerek sil. Ddu ile güvenli modda driver kalıntılarını temizle. Bilgisayarı yeniden başlatıp, windows updateden sadece inteli yükle. Son olarak ise amdnin sitesinden uygun driverı indirerek kur(Hd 5000 olarak geçmekte ismi). Aynı problemi bende yaşadım bu şekilde çözdüm. Umarım sende çözebilirsin.

Son düzenleme:
Windows uptade den dediğiniz gibi sadece inteli yükledim ama aygıt yöneticisinde ünlem işareti var hala.

Intel yüklendi AMD yüklenmedi kurulum esnasında hata veriyor. Uygulama paket yükleme hatası veriyor. CCC yüklenmiyor.
Ekranda arada bir ekran gidip geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…