Merhaba arkadaşlar ayın 14 ünde bir sistem toplayacağım Vatan Bilgisayarda sanırsam karne nedeniyle indirim var ben böyle bir sistem topladım.Görüşlerinizi ve önerilerinizi açıkça belirtmenizi rica ederim.
Anakart gereksiz derecede pahalı, msi z97 gaming 5 ile değiştirmeni tavsiye ederim. Oradan kurtaracağın parayla da kasayı değiştir. Corsair ve Cooler Master kaliteli markalardır.
Anakart gereksiz derecede pahalı, msi z97 gaming 5 ile değiştirmeni tavsiye ederim. Oradan kurtaracağın parayla da kasayı değiştir. Corsair ve Cooler Master kaliteli markalardır.
Hiçbiri stokta yok stoğa gelince kararımı değiştirebilirim.Çok sabırsız olduğum için ve ROG hayranı olduğum için anakartı çok sevdim ve stokta kalan gigabyte dışındaki tek z97 anakart bu.
Ekran kartına geldiğimizde ise tercihinizi değerlendireceğim.
Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum ve 2TB sata 3.0 harddiski 1tb a düşürdüm Anakartı MSİ Gaming 3 yaptım.
Fakat aklıma Msata SSD mi SATA SSD mi sorusu takıldı fiyat farkı 40 tl civarında msata pahalı düşünceleriniz neler?
Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum ve 2TB sata 3.0 harddiski 1tb a düşürdüm Anakartı MSİ Gaming 3 yaptım.
Fakat aklıma Msata SSD mi SATA SSD mi sorusu takıldı fiyat farkı 40 tl civarında msata pahalı düşünceleriniz neler?