indvar Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #11 Asynn dedi: Windows 11 resmi olarak çıkmadı bile. @Lostless nickli arkadaşın paylaşmış olduğu rehberi uygulayın: Genişletmek için tıkla... peki nvidia için bir öneriniz var mı indiremiyorum onu da
Asynn dedi: Windows 11 resmi olarak çıkmadı bile. @Lostless nickli arkadaşın paylaşmış olduğu rehberi uygulayın: Genişletmek için tıkla... peki nvidia için bir öneriniz var mı indiremiyorum onu da
Lostless Kilopat Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 871 Çözümler 23 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Pentium E5800 | Palit Nvidia GeForce 9400 GT | ASUS P5G41T-M LX | Kingston 4GB DDR3 | PNY CS900 120GB - Seagate Barracuda 500GB | Everest 250W C4 PSU | Philips 190V | Arch Linux - Windows 7 Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #12 indvar dedi: peki nvidia için bir öneriniz var mı indiremiyorum onu da Genişletmek için tıkla... Hala mı aynı hatayı veriyor?
indvar dedi: peki nvidia için bir öneriniz var mı indiremiyorum onu da Genişletmek için tıkla... Hala mı aynı hatayı veriyor?
indvar Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #13 İnternetten Indir'e basıyorum indirme birazdan başlayacaktırda kalıyor hiçbir şey indirmeye başlamıyor. Lostless dedi: Hala mı aynı hatayı veriyor? Genişletmek için tıkla... Linki açıyorum kapanıyor hiçbir şey indirmiyor.
İnternetten Indir'e basıyorum indirme birazdan başlayacaktırda kalıyor hiçbir şey indirmeye başlamıyor. Lostless dedi: Hala mı aynı hatayı veriyor? Genişletmek için tıkla... Linki açıyorum kapanıyor hiçbir şey indirmiyor.
A Asynn Femtopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 473 Makaleler 2 Çözümler 6 16 Haziran 2021 #14 indvar dedi: İnternetten Indir'e basıyorum indirme birazdan başlayacaktırda kalıyor hiçbir şey indirmeye başlamıyor. Linki açıyorum kapanıyor hiçbir şey indirmiyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir internet tarayıcısı ile deneyin.
indvar dedi: İnternetten Indir'e basıyorum indirme birazdan başlayacaktırda kalıyor hiçbir şey indirmeye başlamıyor. Linki açıyorum kapanıyor hiçbir şey indirmiyor. Genişletmek için tıkla... Başka bir internet tarayıcısı ile deneyin.
indvar Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #15 Asynn dedi: Başka bir internet tarayıcısı ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Herkese teşekkürler inmeye başladı
Asynn dedi: Başka bir internet tarayıcısı ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Herkese teşekkürler inmeye başladı
A AdnanHaydaroglu Picopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 249 Çözümler 1 16 Haziran 2021 #16 indvar dedi: Peki Windows 11'e geçersem yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Windows 11 şu anda deneme sürümünde ve kullanılması önerilmiyor.
indvar dedi: Peki Windows 11'e geçersem yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Windows 11 şu anda deneme sürümünde ve kullanılması önerilmiyor.