Intel VGA driver kurulmalı mıdır?

Çağatay Nas

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba;

Lenovo laptop aldım. NVIDIA driver kurdum. Intel VGA driver da var bunu kurmam gerekiyor mu? Bilgisi olan arkadaşların mesajını bekliyorum?

Arkadaşlar merhaba;

Lenovo laptop aldım. NVIDIA driver kurdum. Intel VGA driver da var bunu kurmam gerekiyor mu? Bilgisi olan arkadaşların mesajını bekliyorum?

Lenovo'nun kendi sitesinden ise Intel Wireless lan ve BIOS'u kurdum hocam. Diğerlerini kurmadım onları zaten Windows otomatik olarak kuruyor NVIDIA'yı da indirmişsiniz zaten.

İsterseniz ben nasıl kurdum anlatabilirim size.

Hocam her şeyi yaptım Lenovo kendi sitesinden Wi-Fi vb. yazılımları indirdim NVIDIA Intel yazılımlarını indirdim Windows Update yaptım başka yapılması gereken bir şey var mı?

Bir kontrol edin her şey tammı diye. Lenovo Vantage indirin Microsoft Store'dan oradan bakın güncellemelere. Daha sonra Lenovo drivers yaın Google'a oradan sürücüler ve yazılımlar kısmına girip şunu yapın.

Bu kısımdanda işlemci driverı güncel mi bir kontrol edin. Intel Support'u indirseniz iyi olur güncelleme geldiğinde bildiriyor.

Hocam her şeyi yaptım Lenovo kendi sitesinden Wi-Fi vb. yazılımları indirdim NVIDIA Intel yazılımlarını indirdim Windows Update yaptım başka yapılması gereken bir şey var mı?

İlk attığım ayarlara pil yazıp yapın ikinci attığımı arama kısmına NVIDIA Control panel yazıp yapın.

Son düzenleme:
sana son bir şey sormak istiyorum pil hep %99 da şarjda takılı halde bu normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…