B Bieberalp Femtopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #1 İşlemcim Intel Virtualization Technology desteklediği halde BIOS'ta göremiyorum. Neden? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2021
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 8 Ağustos 2021 #2 BIOS'ta Intel VT-D/VT-X ayarları varsa açın. Artı 0 Eksi
KS KS B Bieberalp Femtopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #3 Deneyip söyleyeceğim. Denedim ama bu özellikler açıkmış zaten. Amacım işlemci güç yönetimini görmek. Bunun içinde bu teknolojiyi açmam lazımmış ama açık olmasına rağmen göremiyorum. Artı 0 Eksi
Deneyip söyleyeceğim. Denedim ama bu özellikler açıkmış zaten. Amacım işlemci güç yönetimini görmek. Bunun içinde bu teknolojiyi açmam lazımmış ama açık olmasına rağmen göremiyorum.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 8 Ağustos 2021 #4 Bieberalp dedi: İşlemcim Intel Virtualization Technology desteklediği halde BIOS'ta göremiyorum. Neden? Genişletmek için tıkla... BIOS'ta Advanced bölümüne baktınız mı? Genelde orada oluyor. Artı 0 Eksi
Bieberalp dedi: İşlemcim Intel Virtualization Technology desteklediği halde BIOS'ta göremiyorum. Neden? Genişletmek için tıkla... BIOS'ta Advanced bölümüne baktınız mı? Genelde orada oluyor.
KS KS B Bieberalp Femtopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #5 296822 dedi: BIOS'ta Advanced bölümüne baktınız mı? Genelde orada oluyor. Genişletmek için tıkla... Baktım ama yok. Artı 0 Eksi
296822 dedi: BIOS'ta Advanced bölümüne baktınız mı? Genelde orada oluyor. Genişletmek için tıkla... Baktım ama yok.
S Saers Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 365 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #6 Virtualization Technology ya da buna benzer bir içinde sanallaşırma geçiyorsa enable yap BIOS'ta. Telefon ile fotoğrafını atar mısın? Artı 0 Eksi
Virtualization Technology ya da buna benzer bir içinde sanallaşırma geçiyorsa enable yap BIOS'ta. Telefon ile fotoğrafını atar mısın?
KS KS B Bieberalp Femtopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #7 Saers dedi: Virtualization Technology'ya da buna benzer bir içinde sanallaşırma geçiyorsa enable yap BIOS'ta. Telefon ile fotoğrafını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Fotosu var atayım. Artı 0 Eksi
Saers dedi: Virtualization Technology'ya da buna benzer bir içinde sanallaşırma geçiyorsa enable yap BIOS'ta. Telefon ile fotoğrafını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Fotosu var atayım.
AzIsırılmışElma Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 537 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #8 Belkide işlemcin desteklemiyordur. işelmci modelini yazar mısın? eski ise desteklemeyebilir. Artı 0 Eksi
S Saers Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 365 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #9 AzIsırılmışElma dedi: Belkide işlemcin desteklemiyordur. İşelmci modelini yazar mısın? Eski ise desteklemeyebilir. Genişletmek için tıkla... Destekliyor yazmış görev yöneticisini açıp performans bölümüne gir işlemciye tıkla oranın SS atar mısın? Artı 0 Eksi
AzIsırılmışElma dedi: Belkide işlemcin desteklemiyordur. İşelmci modelini yazar mısın? Eski ise desteklemeyebilir. Genişletmek için tıkla... Destekliyor yazmış görev yöneticisini açıp performans bölümüne gir işlemciye tıkla oranın SS atar mısın?
AzIsırılmışElma Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 537 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #10 Saers dedi: Destekliyor yazmış görev yöneticisini açıp performans bölümüne gir işlemciye tıkla oranın SS atar mısın? Genişletmek için tıkla... Eğer destekliyor ise bios güncellemesi yaparsan belki çözülebilir. Artı 0 Eksi
Saers dedi: Destekliyor yazmış görev yöneticisini açıp performans bölümüne gir işlemciye tıkla oranın SS atar mısın? Genişletmek için tıkla... Eğer destekliyor ise bios güncellemesi yaparsan belki çözülebilir.