Intel vs Amd Sistem

Render+oyun düşünüyosan intel ve nvıdıa daha iyi olur.Bütceni söylersen ona göre sistem topyalabilirim.

Ben şöyle bi sistem düşündüm kardeşim hafta sonuna denk gelirsen fiyat biraz daha düşebilir.

Evrese kasamı kardeşim ? Kasa iyi olsa o fiyata olurmu ? Gelelim ekran kartına zaten arkadaşa sordum render + oyunsa gtx780. Kötü dediğin sisteme bir kez daha bak bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evrese kasamı kardeşim ? kasa iyi olsa o fiyata olurmu ? Gelelim ekran kartına zaten arkadaşa sordum render + oyunsa gtx780. Kötü dediğin sisteme bir kez daha bak bence.
Aralarında 100 TL fark seninki daha iyi tabiki, fakat benimkide iş görür amaç biraz tasarruf yapmak. Bence R9 290 PCS+ > GTX 780

İşin işine render girerse gtx780 sadece oyunsa r9 290 pcs+ çok iyi bi seçim kasaya gelince o kasayı alacagına kasa + güç kaynağı alman daha iyi ve güvenli olur.

Everest = Kasa ??? Onun yerine Zalman Z3 + Corsair VS 650W alırım daha ucuz daha iyi.
Zalman Z11 güzel aslında fakat 650 W O.C için yeticekmi ?

İşin işine render girerse gtx780 sadece oyunsa r9 290 pcs+ çok iyi bi seçim kasaya gelince o kasayı alacagına kasa + güç kaynağı alman daha iyi ve güvenli olur.
GTX 780 Ti mi R9 290X PCS+ mı oyun için ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…