ASUS ROG STRIX G15 AMD R9 5900HX 3.3GHZ-16GB-1TB SSD-15.6''-RTX3060 6GB-W10 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Ya genel yargı AMD işlemci Oyun tarafında çok güçlü, intel işlemci render vs. durumlarında güçlü. Ama paranız varsa şahsen inteli tercih etmenizi öneririm ben
Herşey paraya bakar o bütçeye en iyi f/p işlemci neyse o alınır yani atıyorum paranız hem Ryzen 3 e herhangi bir modedline yetiyordur hem de herhangi bir İ3 modeline yetiyordur İntel daha performanslıdır onu alırsın.Bütçen fazladır herhangi bir Ryzen 7 alacaksındır aynı bütçedeki İ7 den iyidir Ryzen 7 alırsın.Herşey bütçeye bağlı.
Herşey paraya bakar o bütçeye en iyi f/p işlemci neyse o alınır yani atıyorum paranız hem Ryzen 3 e herhangi bir modedline yetiyordur hem de herhangi bir İ3 modeline yetiyordur İntel daha performanslıdır onu alırsın.Bütçen fazladır herhangi bir Ryzen 7 alacaksındır aynı bütçedeki İ7 den iyidir Ryzen 7 alırsın.Herşey bütçeye bağlı.
HP OMEN 17-CK0004NT 4G8K9EA i7-11800H 16 GB 1 TB SSD RTX3070 17.3" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bu fiyatlarda biraz daha beklenip Intel tarafından i5-12500h işlemcili laptoplar piyasaya sürülmeye başladı. Daha fiyat performans laptopları alınabilir. Özellikle 12500h 3060 versiyonları DDR5 RAM'ler ile mükemmel performans veriyor.