Çözüldü Intel Wi-Fi AC3160 tanımlanamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fausttt

Hectopat
Daha fazla  
Airport kext'i kernele tanımladım lakin NVRAM reset atmama rağmen değişiklik yok.

Çözüm
Sorunu çözdüysen neden belirtmiyorsun? Çözümü bulan uğramasın o halde, Size'de destek olmayalım bunu mu istiyorsunuz?

Yok Recep abinin videosu varmış. Denk geldim. Airport kextini efi/oc/kext içerisine atıyoruz sonrasında Config'i açıyoruz, kernel'e geliyoruz oradan scan/browse diyoruz ve airport'u sürüklüyoruz. Tikini açıyoruz ve kaydediyoruz.

Sorunu çözdüysen neden belirtmiyorsun? Çözümü bulan uğramasın o halde, Size'de destek olmayalım bunu mu istiyorsunuz?

Kusura bakmayın özür dilerim.
Son düzenleyen: Moderatör:

Yok Recep abinin videosu varmış. Denk geldim. Airport kextini efi/oc/kext içerisine atıyoruz sonrasında Config'i açıyoruz, kernel'e geliyoruz oradan scan/browse diyoruz ve airport'u sürüklüyoruz. Tikini açıyoruz ve kaydediyoruz.

Kusura bakmayın özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…