BurakKun Decapat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #1 Kısaca yazacağım laptop kullanıcısıyım 50 60 mbps/s alabildiğim bir internete sahibim fakat Ethernet kablosu olmadan 5 6 Mbps anca alabiliyorum. Modem ile aramda çok fazla bir mesafe yok ve sürücüleri var. Sıkıntı nedir çözebilir miyim?
Kısaca yazacağım laptop kullanıcısıyım 50 60 mbps/s alabildiğim bir internete sahibim fakat Ethernet kablosu olmadan 5 6 Mbps anca alabiliyorum. Modem ile aramda çok fazla bir mesafe yok ve sürücüleri var. Sıkıntı nedir çözebilir miyim?
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 28 Ekim 2022 #2 Sürücüler güncel mi?
BurakKun Decapat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #3 RivalsX dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Günceldi ama şu an yeniden yüklüyorum sürücüsünü belki bir sıkıntı vardır. RivalsX dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Şimdi yeniden yükledim artık 11 alıyorum fakat bu hiç normal değil? Durum bundan ibaret Dosya Ekleri Screenshot (7).png 143,8 KB · Görüntüleme: 38 Screenshot (9).png 142 KB · Görüntüleme: 43 Son düzenleme: 28 Ekim 2022
RivalsX dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Günceldi ama şu an yeniden yüklüyorum sürücüsünü belki bir sıkıntı vardır. RivalsX dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Şimdi yeniden yükledim artık 11 alıyorum fakat bu hiç normal değil? Durum bundan ibaret