Intel Wi-Fi sürücüsü yüklenmiyor

Merhaba aynı sorun bende de var sorunu sanırsam buldum. Güncelleme detaylarında "Wi-Fi 7 özellikleri Windows 11* 24H2'den itibaren kullanılabilir" ifadesi mevcut. Bu maddeyi görünce Windows Update'e baktım 2025-X64 tabanlı Sistemler için Windows 11 Version 24H2 03 Toplu Güncelleştirmesi mevcut olduğunu gördüm. Şu an indirme aşamasındayım muhtemelen bunu kurduktan sonra Wi-Fi sürücüsü de hata vermeden kurulacak.

Ben o dediginiz güncellemeleri yapmıştım ancak degişen bir sonuç alamadım, yine de siz bir deneyin. Sanırım sorun bu attıgım resimden gördügünüz gibi yapılan güncellemeden kaynaklı.

Dosya Ekleri

• 1741818659386.png
    25,6 KB · Görüntüleme: 29
Ben o dediginiz güncellemeleri yapmıştım ancak degişen bir sonuç alamadım, yine de siz bir deneyin. Sanırım sorun bu attıgım resimden gördügünüz gibi yapılan güncellemeden kaynaklı.
Dediğiniz gibi ilk söylediğim güncellemeden sonuç alamadım ama bu anlattığım gibi yaparsanız hallolur ben bu şekilde çözdüm.

Anlattıgınız şeyi denedim fakat hala aynı veyatta ben yapamadım. Yaptığım yöntemi anlatıyorum.
1- ZIP dosyasını yükleyip daha sonra masaüstüne ayıkladım.

2- Aygıt Yöneticisi'nden internetime sag Click yapıp "sürücüyü güncelleştir" deyip "bilgisayarımdaki sürücülere göz at" kısmına tıkladım.

3-yukarıdaki kutucuga dosya yolunu girip sonraki dedim. fakat hala aynıydı internet.
( tekrar girip bu sefer alttaki "bilgisayardaki kullanılabilir sürücülerin bir listesini seçmeme izin ver" e tıkladım ancak onda da olmadı).

sonuç= anlattıgınız yöntemi teker teker denedim fakat çalışmadı yanlışım varsa lütfen düzeltin veya anlatın.

Yeni sürücüyü beklemek en mantıklısı yapacak bir şey yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…