M MagicShoter Hectopat Katılım 16 Şubat 2019 Mesajlar 60 14 Haziran 2019 #1 Merhaba, benim laptopum da Intel Wireless-AC 9560 WiFi var. Mac Mojave'yi kurmak istiyorum ama makaleniz de bu wireless aygıtı ile uyumlu olmadığını okudum. Acaba WiFi'yi nasıl kullanabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2019
Merhaba, benim laptopum da Intel Wireless-AC 9560 WiFi var. Mac Mojave'yi kurmak istiyorum ama makaleniz de bu wireless aygıtı ile uyumlu olmadığını okudum. Acaba WiFi'yi nasıl kullanabilirim?
Malik Saatçı Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 1.190 Çözümler 15 Yer Samandağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pratisyen Doktor 14 Haziran 2019 #2 WiFi kartınızı değiştirerek kullanabilirsiniz. Uyumlu WiFi+BT kartlara Sosyal'deki konuya bakarak görebilirsiniz.
WiFi kartınızı değiştirerek kullanabilirsiniz. Uyumlu WiFi+BT kartlara Sosyal'deki konuya bakarak görebilirsiniz.
M MagicShoter Hectopat Katılım 16 Şubat 2019 Mesajlar 60 14 Haziran 2019 #3 Malik Saatçı dedi: WiFi kartınızı değiştirerek kullanabilirsiniz. Uyumlu WiFi+BT kartlara Sosyal'deki konuya bakarak görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Malik Saatçı dedi: WiFi kartınızı değiştirerek kullanabilirsiniz. Uyumlu WiFi+BT kartlara Sosyal'deki konuya bakarak görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.