lurkingloris
Megapat
Daha fazla
Masaüstu bilgisayarimda 5 GHz uzerinden modeme baglanamiyorum. Aslinda bagli gozukuyor ama internet yok oyle ki modem arayuzune bile girmiyor. En son bilgisayar masasinin yerini degistirdigim icin bilgisayari söküp yeniden kurdum yani fislerini cekip taktim ondan sonra olmaya basladi. Telefonumdan 2.4 GHz hotspot aciyorum bu sefer PC baglanabiliyor fakat 5 GHz hotspot actigimda,
Agi goruyor baglaniyor ancak internet yok. Modemin 5 GHz yayininda sikinti yok diger cihazlar 5 GHz uzerinden baglanabiliyor. Yani sikinti PC'de. Kullandigim Wi-Fi kartı.
Icinde Intel Wireless ac 9260 mevcut. Intel driver Update araciyla driverlari da guncelledim bir sey degismedi. Sorun kart arizasi midir yoksa yazilimsal baska bir sorun olabilir mi?
Agi goruyor baglaniyor ancak internet yok. Modemin 5 GHz yayininda sikinti yok diger cihazlar 5 GHz uzerinden baglanabiliyor. Yani sikinti PC'de. Kullandigim Wi-Fi kartı.
Icinde Intel Wireless ac 9260 mevcut. Intel driver Update araciyla driverlari da guncelledim bir sey degismedi. Sorun kart arizasi midir yoksa yazilimsal baska bir sorun olabilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör: