Intel X3440 için OC destekli anakart tavsiyesi

NateOnline

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Kendime Intel X3440 işlemcili bir bilgisayar toplamak istiyorum. Artan doların etkisiyle şuan sistem toplamak bir hayli pahalı. X3440 işlemciyi OC yapıp 3.8 ghz değerlerinde kullanmak istiyorum. Yanına alacağım ikinci el bir ekran kartı ile bu sistemi desteklemeyi düşünüyorum fakat sorun şu ki X3440 destekli OC yapabileceğim anakartları şuan bulamıyorum. Bir kaç model var fakat bunlarıda Türkiye'de neredeyse satan yok.. Yurt dışından almak istemiyorum açıkçası uğraşmak istemiyorum. Şöyle bir şey merak ediyorum, daha doğrusu sormak istiyorum. X3440 işlemciyi kullanabileceğim bir anakartı Vatan Bilgisayar vs gibi bir yerden bulabilir miyim? Anakartı ikinci el almaktansa eğer sıfır alabilirim. X3440 ile uyumlu daha güncel ve sıfır anakartları bu tarz yerlerden bulmam mümkün mü? Hangi X3440 OC yapmak için hangi anakartları kullanabilirim, marke model olarakta söyleyebilirsiniz.

H55/P55 anakart bulursan direk al ikisi de OC desteği sunuyor. Marka farketmez zaten hepsi aynı şeyin laciverti. Bazılarının mosfetinde ısınma sorunu gibi bir şey var onlara metal tarzı bir şey takman lazım. Vatan'da satılması imkansız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı