Intel Xeon çift CPU sistem kurulur mu?

YusoZ

Hectopat
Daha fazla  
Selamın aleyküm dostum benim birader farklı bir anakartla aliexpreesten cift işlemcili PC topladı işlemci Intel Xeon E5 serisi modelini tam hatırlamıyorum 64 GB RAM ECC DDR5 RTX3090 2000W Power spply var RDR2 gibi oyunları ultrada DLSS açık rahat kasmadan oynayabiliyorum fps 130 orta fan ayarında bayadırda var kasa hiçbir sıkıntı çıkarmadı kasa.

Selamın aleyküm dostum benim birader farklı bir anakartla alexpreesten cift işlemcili PC topladı işlemci Intel Xeon E5 serisi modelini tam hatırlamıyorum 64 GB RAM ECC DDR5 RTX3090 2000W Power spply var RDR2 gibi oyunları ultrada DLSS açık rahat kasmadan oynayabiliyorum fps 130 orta fan ayarında bayadırda var kasa hiçbir sıkıntı çıkarmadı kasa.
Soğutucun nasıl çok ısınıyor mu ? Bende topluyorum böyle bi sistem. Ama 600W kasa, rx 580 ile yapacağım. Sanırım yeterli olur

Benim asıl kendi kasamda Intel Xeon E5 2697 V4 var kanka 32 GB RAM DDR5 ECC RAM 3080 10GB 2000W Power spply var her şeyi akıcı sekilde oynayabilıyorum işlemci kullanımı 30'in üstüne pek çıkmadı Call of Duty Warzone'de 110 FPS RDR. 2 de 110 115 arası geziyor.

Soğutucun nasıl çok ısınıyor mu ? Bende topluyorum böyle bi sistem. Ama 600W kasa, rx 580 ile yapacağım. Sanırım yeterli olur
2 tane kule tipi vardı önceden yetiyordu işlemcilerim pek de ısınmıyordu simdi sıvı sogutmaya geçtim performansı 1 tık daha iyi.

Ama ekran kartını rtx alırsan tadından yenmez çokta memnun kalırsın

Son düzenleme:
Benim asıl kendi kasamda Intel Xeon E5 2697 V4 var kanka 32 GB RAM DDR5 ECC RAM 3080 10GB 2000W Power spply var her şeyi akıcı sekilde oynayabilıyorum işlemci kullanımı 30'in üstüne pek çıkmadı Call of Duty Warzone'de 110 FPS RDR. 2 de 110 115 arası geziyor.

2 tane kule tipi vardı önceden yetiyordu işlemcilerim pek de ısınmıyordu simdi sıvı sogutmaya geçtim performansı 1 tık daha iyi.

Ama ekran kartını RTX alırsan tadından yenmez çok da memnun kalırsın.

RTX 3070'im var sadece ilgim olduğundan böyle bir sistem kurmak istedim çift CPU her oyunda çalışabiliyor mu çok fazla sorum var.

Kanka öncelikle selamın aleyküm şu ana kadar tek hata veren oyun oda GTA 5 i orijinali ile oynarsan sıkıntı cıkarmaz ben creck kurdugum için belki setup hatalıydı sonra orijinale denedim sıkıntı çıkarmadı bende oynadım oyunlar ets 2 trcukers mp rdr 2 gad of war mafia 3 call of duty warzone arma reforger asseto corsa nfs heat gta 5 cs 2 cs 1.6 cs source gibi oyunları oynadım sıkıntı yaratmadı büyük ihtimalede yaratmaz.

RTX 3070'im var sadece ilgim olduğundan böyle bir sistem kurmak istedim çift CPU her oyunda çalışabiliyor mu çok fazla sorum var.

Biz 5 kardeşiz 3 ümüzde server X99 kit PC var 2'si cift işlemci benimki tek şu ana kadar bir sıkıntı çıkarmadı hiçbiri biri 3070'li kanka Call of Duty Warzone oynanıyor devamlı hiçbir sıkıntı çıkarmıyor emin ol süper sistem X99'lar parçalarını düzgün şeçtinmi sıkıntı yaratmaz.

Anakartını makinist marka seçersen daha memnun olursun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı