Basrhymestein Decapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 21 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #1 Isınma sorunumun kaynağı yüksek voltaj gibi duruyor. Voltajı hangi program veya yöntemlerle düşürebilirim?
Isınma sorunumun kaynağı yüksek voltaj gibi duruyor. Voltajı hangi program veya yöntemlerle düşürebilirim?
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #2 Selam bununla ilgili stress testi yaptınız mı? Artı 0 Eksi
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.974 Makaleler 1 Çözümler 28 17 Kasım 2020 #3 Undervolt yapabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Undervolt yapabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Alraix Megapat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 959 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #4 Intel Xeon E3 1240 v2 kullanıyorum. Tavsiyem benim gibi kule tipi soğutma ile kullanmanız olacaktır. Oyunlarda yük altında maksimum 70 derece görüyorum. Artı 0 Eksi
Intel Xeon E3 1240 v2 kullanıyorum. Tavsiyem benim gibi kule tipi soğutma ile kullanmanız olacaktır. Oyunlarda yük altında maksimum 70 derece görüyorum.