Beyond life Decapat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #1 Selam geçen günü işlemci aldım. Eski işlemcim Intel i5 3340'tı, yeni aldığım işlemci Intel Xeon E3-1280 v2 ekran kartım da RX 580 fakat CS2'de hala biraz kasmalar var. Sizce neden oluyor? İşlemciye overclock da yaptım 4GHz'de şu an calısıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2023
Selam geçen günü işlemci aldım. Eski işlemcim Intel i5 3340'tı, yeni aldığım işlemci Intel Xeon E3-1280 v2 ekran kartım da RX 580 fakat CS2'de hala biraz kasmalar var. Sizce neden oluyor? İşlemciye overclock da yaptım 4GHz'de şu an calısıyor.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #2 Gayet normal. Artı 0 Eksi
KS KS Beyond life Decapat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #3 snageX dedi: Gayet normal. Genişletmek için tıkla... neden? Artı 0 Eksi
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #4 Beyond life dedi: neden? Genişletmek için tıkla... O işlemciden nasıl bir performans bekliyorsunuz ki? Oyunlar için o kadar iyi bir işlemci değil. Artı 0 Eksi
Beyond life dedi: neden? Genişletmek için tıkla... O işlemciden nasıl bir performans bekliyorsunuz ki? Oyunlar için o kadar iyi bir işlemci değil.
KS KS Beyond life Decapat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #5 snageX dedi: O işlemciden nasıl bir performans bekliyorsunuz ki? Oyunlar için o kadar iyi bir işlemci değil. Genişletmek için tıkla... internette bir sürü videosu var 200 fps alıyorlar rx580 ile bu işlemci o kadar da kötü değil Artı 0 Eksi
snageX dedi: O işlemciden nasıl bir performans bekliyorsunuz ki? Oyunlar için o kadar iyi bir işlemci değil. Genişletmek için tıkla... internette bir sürü videosu var 200 fps alıyorlar rx580 ile bu işlemci o kadar da kötü değil
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #6 Beyond life dedi: internette bir sürü videosu var 200 fps alıyorlar rx580 ile bu işlemci o kadar da kötü değil Genişletmek için tıkla... Bir sürü videodan 1 tanesini atar mısınız merak ettim o işlemci CS2'de 200fps nasıl veriyor sürekli olarak. Artı 0 Eksi
Beyond life dedi: internette bir sürü videosu var 200 fps alıyorlar rx580 ile bu işlemci o kadar da kötü değil Genişletmek için tıkla... Bir sürü videodan 1 tanesini atar mısınız merak ettim o işlemci CS2'de 200fps nasıl veriyor sürekli olarak.
KS KS Beyond life Decapat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #7 snageX dedi: Bir sürü videodan 1 tanesini atar mısınız merak ettim o işlemci CS2'de 200fps nasıl veriyor sürekli olarak. Genişletmek için tıkla... ben sürekli olarak veriyor demedim buyrun video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
snageX dedi: Bir sürü videodan 1 tanesini atar mısınız merak ettim o işlemci CS2'de 200fps nasıl veriyor sürekli olarak. Genişletmek için tıkla... ben sürekli olarak veriyor demedim buyrun video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et