Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
İnternette böyle bir set buldum. Bu setin yanına da 400 liralık GT 730 düşündüm. Bu set alınır mı? Hackintosh yapılır mı?
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
İnternette böyle bir set buldum. Bu setin yanına da 400 liralık GT 730 düşündüm. Bu set alınır mı? Hackintosh yapılır mı?
Anakartın ethernet ve ses kartıyla ilgili bir veri bulamadım. Ama teoride kurulabilir. Eki Görüntüle 913443
GK208 çipini kullanıyorsa Catalina'ya kadar destekliyormuş.
This is not intended to be a complete and comprehensive installation guide. There are many installation guides on the forum and installing macOS is no different from installing on other desktop builds. Rather, this is supplemental information specific to the my hardware listed below. I hope you f...