Intel Xeon E5-2670 Sistem Toplanır mı?

marcspector9

Megapat
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar. Bir zahmet ilk önce aşağıdaki videoya bir bakınız. Evet eski X79 DDR3 sistem ama bana mantıklı geldi. İkinci elden toplayıp daha güçlü ve uzun ömürlü bir sistem toplamak mümkün. Hem render işlemleri için hem de oyun için seri katil diyebiliriz. Düşünsenize 8 Core 16 Threads. Tam bir canavar. Ve ne kadar eskise de eskisin günümüz oyunlarında 4K çözünürlükte Ultra ayarlarda 40-60 FPS veriyor. (İnanmayanlar Youtube'da bir sürü benchmarklar var) Sizin fikirleriniz ne bu konuda?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Banlandığımdan dolayı konu eskimiş. Ama şimdi güncel bir fikri olan varsa yazabilir.

Ben pek CF, SLI yanlısı değilim. Bütçe elvermedikçe tabiki. CF yerine tek GTX 1070 alınabilirdi. Ayrıca orada bahsedilen İşlemci E-Bay'de neredeyse 25 dolar gibi bir fiyata satılıyor. Tükenmiştir bile tahminime göre.

Youtube'de testleri duruyor ama iyi sonuç veriyor 4K çözünürlükte bile.

Tam yerine gelmişim. İşlemci ile oyun testi yaptım. Eğer 8 çekirdek 16 iş parçacığını kullanan oyun veya server veya render gibi işlerde kullanılacaksa bu fiyata düşünme bile. Ancak işlemcinin tek çekirdek performansı kötü olduğu için çoğu oyun sorun yaratabilir. Özellikle DX 11-10-9 tabanlı oyunlar sorun çıkaracaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…