HighPixel Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2012 Mesajlar 2.058 Makaleler 8 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2014 #11 Öncelikle 10 tane Battlefield nasıl açıyor acaba? Serideki oyunlardan falan mı seçmiş? Bu bilgisayar oyunu oynamak için değil, oyunu yapmak için.
Öncelikle 10 tane Battlefield nasıl açıyor acaba? Serideki oyunlardan falan mı seçmiş? Bu bilgisayar oyunu oynamak için değil, oyunu yapmak için.
D Dns Hectopat Katılım 6 Ocak 2014 Mesajlar 90 8 Ocak 2014 #12 Ayrıca, şöyle bir sistem başına oturup oyun oynamak için hayal gücü fakiri olmak gerekir.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2014 #13 Dns dedi: Ayrıca, şöyle bir sistem başına oturup oyun oynamak için hayal gücü fakiri olmak gerekir. Genişletmek için tıkla... Battlefield 4'ü benim PC'de yaptılar deseydi daha inandırıcı olurdu.
Dns dedi: Ayrıca, şöyle bir sistem başına oturup oyun oynamak için hayal gücü fakiri olmak gerekir. Genişletmek için tıkla... Battlefield 4'ü benim PC'de yaptılar deseydi daha inandırıcı olurdu.
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2014 #14 Hayali sistem toplamak beleş. Ayrıca gerçek olsa bile böyle bir bilgisayarı oyun için toplamak akıl noksanlığıdır. https://www.technopat.net/forum/masaustu-bilgisayarlar/34668-sonunda-bilgisayarimdan-kurtuldum.html
Hayali sistem toplamak beleş. Ayrıca gerçek olsa bile böyle bir bilgisayarı oyun için toplamak akıl noksanlığıdır. https://www.technopat.net/forum/masaustu-bilgisayarlar/34668-sonunda-bilgisayarimdan-kurtuldum.html
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2014 #15 Kemal Güneşli dedi: Skype da arkadaş ben bunu oyun için topladım 10 tane Battefield falan açtım dedi buraya sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Battlefield kaç olduğuna bağlı, BF 2'de olabilir Şaka bir yana ama o kart gerçekten güçlüdür ben hala 10 BF olayına inanmıyorum.
Kemal Güneşli dedi: Skype da arkadaş ben bunu oyun için topladım 10 tane Battefield falan açtım dedi buraya sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Battlefield kaç olduğuna bağlı, BF 2'de olabilir Şaka bir yana ama o kart gerçekten güçlüdür ben hala 10 BF olayına inanmıyorum.
Mirkan Şenol Kilopat Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 937 Yer İstanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş gezenin boş kalfası ... 9 Ocak 2014 #16 Ama 32bit xp kurmuş sisteme.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 9 Ocak 2014 #17 Evet beni yemiş. Arkadaş.