W walg_tr Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #1 Yazdığım gibi bu donanım anlattığım şeylere yeter mi? Son düzenleme: 5 Eylül 2024
5 583237 Decapat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 272 Çözümler 1 6 Eylül 2024 #2 Kaç mod olacağına bağlıdır eğer 70 üstü mod var ise daha iyi bir işlemci tercih etmelisiniz.
Kerem Bekir Femtopat Katılım 13 Eylül 2024 Mesajlar 51 13 Eylül 2024 #3 Modun sayısına göre değişir fakat yeni minecraft sürümlerinde bahsettiğiniz işlemci yetersiz kalıyor. Daha önce bir firmada başıma geldi, iade aldım
Modun sayısına göre değişir fakat yeni minecraft sürümlerinde bahsettiğiniz işlemci yetersiz kalıyor. Daha önce bir firmada başıma geldi, iade aldım
W walg_tr Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #4 Kerem Bekir dedi: Modun sayısına göre değişir fakat yeni minecraft sürümlerinde bahsettiğiniz işlemci yetersiz kalıyor. Daha önce bir firmada başıma geldi, iade aldım Genişletmek için tıkla... bende ismini vermeyeceğim bana yetersiz dediler. 5 kişi 3-4 tane mod dedim olmaz yükselt dediler yükselttim hiçbir şey değişmedi
Kerem Bekir dedi: Modun sayısına göre değişir fakat yeni minecraft sürümlerinde bahsettiğiniz işlemci yetersiz kalıyor. Daha önce bir firmada başıma geldi, iade aldım Genişletmek için tıkla... bende ismini vermeyeceğim bana yetersiz dediler. 5 kişi 3-4 tane mod dedim olmaz yükselt dediler yükselttim hiçbir şey değişmedi
Kerem Bekir Femtopat Katılım 13 Eylül 2024 Mesajlar 51 14 Eylül 2024 #5 walg_tr dedi: bende ismini vermeyeceğim bana yetersiz dediler. 5 kişi 3-4 tane mod dedim olmaz yükselt dediler yükselttim hiçbir şey değişmedi Genişletmek için tıkla... Hangi işlemciye yükselttiniz?
walg_tr dedi: bende ismini vermeyeceğim bana yetersiz dediler. 5 kişi 3-4 tane mod dedim olmaz yükselt dediler yükselttim hiçbir şey değişmedi Genişletmek için tıkla... Hangi işlemciye yükselttiniz?