Merhabalar. Aliexpress'ten Intel Xeon E5450 adlı işlemciyi sipariş verdim. Elimde G31-M anakart var. Buna uygun bir anakart önerir misiniz? Ekran kartı olarak R7 240 2 GB düşündüm. Anakart olarak da G41-M düşündüm.
Fiyat belirtirseniz daha iyi yardımcı oluruz. Anakart için P35 veya P45 yongaseti iyidir. G41'den daha iyi OC performansı olduğunu duymuştum. Ekran kartı için dediğim gibi fiyat belirtirsen daha iyi yardımcı oluruz fakat şimdilik sana GTX 750Tİ öneririm.
Fiyat belirtirseniz daha iyi yardımcı oluruz. Anakart için P35 veya P45 yongaseti iyidir. G41'den daha iyi OC performansı olduğunu duymuştum. Ekran kartı için dediğim gibi fiyat belirtirsen daha iyi yardımcı oluruz fakat şimdilik sana GTX 750Tİ öneririm.
Anakart ve ekran kartı için en fazla 400-500tl arası bütçem var. 750Tİ ı bende araştırmıştım aliexpresste ama şüphelerim var ya bozuk çıkarsa 2.eli falan. Sizce güvenmeli miyim ? Zaten ilk defa işlemci alıyorum. O yüzden tereddütlerim var.
Düzgün satıcıyı bulmanız takdirde pek sıkıntı olmaz. Dediğiniz fiyata göre 150 TL'ye anakart bulursanız eğer 300 TL civarı GTX 750Tİ kovalayın. Yine de bulamazsanız eğer R7 360 civarı şeyler bulabilirsiniz. Bu fiyatlar da 2.el'den şaşma derim.
775 Pin serisinde P serisi anakartlar gayet güzel.Ancak O.C yapmayacaksanız P serisi şart değil. P45 anakartlar bu işlemciler ile en iyi O.C performansına sahip anakartlardır.
Düzgün satıcıyı bulmanız takdirde pek sıkıntı olmaz. Dediğiniz fiyata göre 150 TL'ye anakart bulursanız eğer 300 TL civarı GTX 750Tİ kovalayın. Yine de bulamazsanız eğer R7 360 civarı şeyler bulabilirsiniz. Bu fiyatlar da 2.el'den şaşma derim.
775 Pin serisinde P serisi anakartlar gayet güzel.Ancak O.C yapmayacaksanız P serisi şart değil. P45 anakartlar bu işlemciler ile en iyi O.C performansına sahip anakartlardır.
Siz benim yerimde olsaydınız en ucuz hangi anakartı alırdınız ? Bir O.C yapılan bir de O.C yapılmayan anakart önerir misiniz en ucuzundan ? Bütçem kısıtılı malesef
GittiGidiyor kategoriler sayfasından elektronikten modaya, kitaptan anne bebeğe kadar binlerce kategoriyi inceleyebilir, dilediğiniz ürünü online satın alabilirsiniz.
urun.gittigidiyor.com
Bu anakart güzel. Ama satıcıyı bilmiyorum. Araştırmalarınızı yaparsınız. O.C neredeyse her anakartta yapılır. Sadece bazılarında daha güzel değerler alınır. Bütçenize göre karar verin. En düşük bütçe g41 öneriririm ben. Ancak RAM'leriniz DDR2 bu anakartları kullanacaksanız eğer yeni RAM almanız gerekecektir.