Intel Xeon E5450 Tabanlı Sistem Oyun Performansı

yunus doğruu

Megapat
Daha fazla  
Intel Xeon E5450 tabanlı sistem toplamayı düşünüyorum. Bu sistemle Pubg'de kac FPS alırım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart olarak Intel g41 düşünüyorum. Ram 2x4 8gb ddr3 1333 mhz. İşlemci zaten belli. Ekran kartı olarak minimum bu sisteme hangi kartı takarsam pubg de verim alırım. Gtx 750 ti ile gt 1030(ucuz olduğu için) arasında kaldım. Sizin önereceğiniz farklı bir kart varsa onu da düşünebilirim.

Bende aynı şekilde sistem toplamayı düşünüyorum işlemcim Q8200 ve youtubede videolarini izledim gtx750ti takinca bircok oyunu high ayarda acip oynattigini gördüm.Youtube xeon5450 gta5 vs. Gibi aramalar yaparsan oyun performansini görecegini dusunuyorum g41m anakart alacagim ama gtx750ti micro atxin içine sığarmi acaba ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Test videolarına bakarak fikir sahibi olabilirsiniz. Verdiği performans sizin için yeterli gelecekse olabilir.

O kartlarla fazla bişey beklemeyin PUBG'de. Eğer o işlemciye OC yaparak kullanacaksanız GTX 1050 veya 1050 Ti çok iyi gider.
Söylediğiniz kartla darboğaz sorunu olabilir diye düşündüm yoksa ilk tercihim 1050 idi.
Hocam baktım tüm videolara fakat Pubg düşük ayarda oynatıyor. Yalnız videolar güncel değil yani pubg bir yilda optimizasyon konusunda baya bir toparlandı. Güncel bir video ile daha sağlıklı fikir sahibi olabiliriz.

Bu videodan sonra darbogaz yapacagini dusunmuyorum
1050ti al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…