Z zFainn Hectopat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 17 Temmuz 2024 #1 Intel Xeon E5620 işlemci iyi midir eksileri ve artıları nelerdir? Yazarsanız sevinirim.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.134 Çözümler 95 17 Temmuz 2024 #2 İyi değil, çekirdek ve sanal çekirdek sayısı çok az, sanallaştırma için artık tercih edilemiyor.
Z zFainn Hectopat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 18 Temmuz 2024 #3 Myk61 dedi: İyi değil, çekirdek ve sanal çekirdek sayısı çok az, sanallaştırma için artık tercih edilemiyor. Genişletmek için tıkla... Bence bu soruda çekirdek sayısı sıkıntı çıkarmaz 4 çekirdek yeterli bir sayı her ne kadar güncel işlemcilerde ortalama 8 çekirdekte olsa..
Myk61 dedi: İyi değil, çekirdek ve sanal çekirdek sayısı çok az, sanallaştırma için artık tercih edilemiyor. Genişletmek için tıkla... Bence bu soruda çekirdek sayısı sıkıntı çıkarmaz 4 çekirdek yeterli bir sayı her ne kadar güncel işlemcilerde ortalama 8 çekirdekte olsa..
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.134 Çözümler 95 18 Temmuz 2024 #4 zFainn dedi: Bence bu soruda çekirdek sayısı sıkıntı çıkarmaz 4 çekirdek yeterli bir sayı her ne kadar güncel işlemcilerde ortalama 8 çekirdekte olsa.. Genişletmek için tıkla... Bu işlemci ile ne yapacağına bağlı, ben bir sunucu için yetersiz olduğunu düşünüyorum ki sunucuda bu işlemciden 2 adet olur.
zFainn dedi: Bence bu soruda çekirdek sayısı sıkıntı çıkarmaz 4 çekirdek yeterli bir sayı her ne kadar güncel işlemcilerde ortalama 8 çekirdekte olsa.. Genişletmek için tıkla... Bu işlemci ile ne yapacağına bağlı, ben bir sunucu için yetersiz olduğunu düşünüyorum ki sunucuda bu işlemciden 2 adet olur.