RDR2'ye sahip olmadığım için test edemiyorum.Yeni nesil RDR2 gibi oyunlarda ki performansını öğrenebilir miyim hocam?
B450 AM4 soket için ikisini kullanamazsınız. i3 10100F için toplayacaksınız:
Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Galax GeForce GTX1650 Super EX (1-Click) OC 4GB 128Bit GDDR6 GTX 1650 Super Ekran Kartı (65SQL8DS61EX) | Teknobiyotik
GeIL 8GB Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 Ram (GASB48GB3000C16ASC)
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus PRIME H410M-F Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Kingston ValueRam 8GB 1600MHz DDR3 Ram (KVR16N11/8) Fiyatı
Kingston ValueRam 8GB 1600MHz DDR3 Ram (KVR16N11/8) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Kasa ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Güç kaynağı ve HDD'yi sıfır almanı öneririm.
Bu arada paylaştığım sistem olabilecek en ucuz doğru düzgün oyun oynatabilecek sistemdir. Neden işlemci bu kadar eski falan yazmayın.
Arada 've' kullanınca öyle zannettim hocam doğal olarakHocam B450 ile i3 10100F derken ya B450 anakarta göre sistem dizerim ya da uygun fiyatlı olduğu için i3 10100F ile dizerim o şekilde demek istemiştim.
Sizde haklısınız hocam.Arada 've' kullanınca öyle zannettim hocam doğal olarak
Darboğaz yapar dostum. LGA 775 devri artık kapandı. Sistem ikinci el mi olacak sıfır mı? Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Anlaşılan video izlemiyorsun hem de Xeon işlemcilerin hepsi LGA 775'li değil videoyu izle ve yanlış bildiklerini düzelt.
Darboğaz olmaz iyi bir soğutucu ile RX580 bile takabilirsin.
Overclock yapmaya gerek var mı yoksa stock haliyle de o kartları besler mi?
Stock hali işe yaramıyor hocam o işlemci OC için üretilmiş bana göre stock fan ile 3.2GHz'ye güzel bir soğutucu ile 4GHz'ye çıkartın derim.
Birkaç yerde anakartı yaktığını gördüm. Doğruluk payı ne kadardır? Sıkıntı çıkarır mı? Ucuz alayım derken düşmeyelim çukura.