Merhabalar. Aşağıdaki gibi bir sistemim var. Sapphire RX 470 ekran kartı kullanıyordum yandı. Ben de 1000 ₺ bütçe ile yeni ekran kartı arıyorum (ikinci el). Önerileriniz nelerdir?
Asus Radeon RX560 EVO OC 2GB 128Bit GDDR5 PCI-E 3.0 Ekran en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bilmiyorum yanık kokusu var fanları dönmüyor görüntüde gelmiyor.
Sahibindende birisi bütçeme uygun MSI RX 580 Gaming X satıyor, bunu alıp ilerde güçlü bir işlemcim soğutucusu ile O.C. yapıp darboğazsız şekilde kullanabilir miyim?
Manhat sayende foruma üye oldum bende x3440 kullanıyorum,anakartim ga h55 ud3h rev 1.3 ancak 3.16 ghz de kullanabiliyorum (bclk 158 ram frekansi 1580 mhz) bu sistemle ilgili 1 aydı forum okuyorum ve deniyorum yabancı forumlarda dahil ama bende kimsede gormedigım bir hata oluyor.
3.8 ghz ye rahatlıkla çıkabiliyorum kule sogutucum var sıcakliktan yana sikintim yok max 75 derece ama bilgisayarda 1 saat oyun oynadıktan sonra 16 gb olan ram miktarı 8 gb olarak kısıtlaniyor biosdan da 8gb olarak gorunuyor ,ramlarim kingston 1600 mhz 1.5 v ramler cl degerleri 10 10 10 30 olarak ayarliyorum ama voltaj vermiyorum çunki ramlerin zaten dogal frekans degeri
Şimdi bu kullanilabilir ram miktari sorununu almamak icin ne yapmaliyim.şimdiden teşekkurler
3.8 GHZ hıza çıktığın için RAM'lerin CL değerleri de otomatik yükselir. Sen gecikme değerlerini manuel olarak ayarladığın için sorun yaşıyor olabilirsin. Gecikme değerlerini otomatik olarak bırakıp dene bakalım. Sorun yaşamaz isen gecikme değerlerini biraz düşürebilirsin.