Intel Xeon X3440 soğutucu önerisi

Vioxa

Decapat
Merhaba dostlar Snowman T6 kule tipi soğutucumun ayağı kırıldığı için bir süredir boştayken 70-80 derece arası alıyordum. Şu an tamamen gitti soğutucu yerinde durmuyor. Acilen 100 TL bandında bir soğutucu almam gerek. Kule tipi almak istemiyorum. Arkadaşım kule tipi dışında diğer soğutucuların soğutmayacağını söylüyor. Aklımda iki marka var.

Hangisini önerirsiniz? 3.0-3.2 GHz overclock ta kullanacağım.
Anakartım: Gigabyte ga-hh55m-s2
Bir de bunu buldum.

Son düzenleme:
Bir süre önce eski işlemci için Xigmatek Apache IV almıştım, soğutma konusunda çok yetersiz.

Kule tipi haricinde Snowman M400, Aerocool Air Frost 4 olabilir. Bu modellerin de yeterli gelmeme ihtimali var.
Hız aşırtma için en az üç bakır borulu kule tipi öneririm.

Bir süre önce eski işlemci için Xigmatek Apache IV almıştım, soğutma konusunda çok yetersiz.

Kule tipi haricinde Snowman M400, Aerocool Air Frost 4 olabilir. Bu modellerin de yeterli gelmeme ihtimali var.
Hız aşırtma için en az üç bakır borulu kule tipi öneririm.
Benim eski soğutucunun ayağı kırıldığı için boşta 70-80 derece alıyordum şimdi idarelik Rampage COOLBLADE aldım. Isı sorunu düzeldi cs de 30 fps den 200 e çıktı. Şuanlık overclocka gerek duymuyorum benide idare ediyor. Cevabın için çok teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı