Intel Xeon X5460 Açılışta Alınan "BIOS Update Recommended" Yazısı

JheqiLL_

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bilgisayar açılışta bu hatayı veriyor. Nasıl yapacağım bilgisi olan var mı?

"To unleash this CPU full power please perform BIOS update process"
Almış oldugum hata bu Xeon işlemciyi taktıktan sonra bu hatayı almaya başladım, açılışta bilgisayarda bir sorun yok açılıyor gayette stabil ama hata kafama takıldı, nedir? Nasıl çözülür?
Sistem özelliklerim:
  • Anakart : Asus P5KPL-AM SE
  • İşlemci : Intel Xeon X5460
  • Ekran Kartı : AMD Radeon HD 7600 Series
  • BIOS Sürümü : 0702
  • Sistem BIOS Tarihi 08/20/10
  • RAM : 4095 MB
  • İşletim Sistemi : Windows 7 64 bit Home Basic

Son düzenleyen: Moderatör:
771 pin bir işlemciyi 775 pin bir anakarta modlayıp taktıktan sonra BIOS'u modlamadınız sanırım. Tahminimce bu hatanın sebebi bu'dur. BIOS'u modlamanız gerekmektedir.

İşlemciden tam performans almanız için 'Bios' güncellemesini öneriyor.'Bios' güncellemesi yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Yorumlar için Teşekkürler, yanlız şöyle bir durum var xeon işlemciyi alırken satıcı arkadaş 775 pin modlu demişti, bu modlama işi nasıl oluyor bilgim yok.bios güncelleştireyim dedim güncel sürümü 0702 heryerde yardımcı olurmusunuz özelden + olarak bu modlamayı yaptığımda performans yönünden Fark olurmu ? veyahut yapmadıgım da neler olur?

İşlemciden tam performans almanız için 'Bios' güncellemesini öneriyor.'Bios' güncellemesi yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Biosun güncel sürümü 0702 yazıyor yanlız bios daha nasıl güncellenebilirki bilemiyorum özelden yardımcı olursanız çok sevinirim

Bios modlamayı biraz araştırdım ama işin içinden çıkamadım yardımcı olabilcek varmı acaba ?

Sorunu Çözdüm Arkadaşlar yardımlar için teşekkürler Bios modlama yaparak çözüme kavuştum,yapamayan arkadaşlar veya aynı sorunla karşılaşan,modlama konusunda yardımcı olurum özelden irtibata geçerseniz, konuyu kapatabilirsiniz adminim.

Merhaba. Aynı anakart bende var ve xeon 5450 işlemcisini aldım ve açılışta aynı hatayı veriyor.nadıl çözdün anlatabilirmisin.özelden mesaj yazamıyorum. Birde anakart 4 gb ram destekliyor. Yeni bir anakart bulabildinmi?
@JheqiLL_

Son düzenleme:
Bende de aynı sorun mevcut ilgilenecek bir arkadaş var mı?

Merhaba bana da yardımcı olur musunuz anakart ASUS P5Q serisi aynı hatayı alıyorum BIOS modlama da yardımcı olur musunuz?

Bendede aynı hata var anakart p5q serisi aynı işlemci bios modlama da yardımcı olurmusunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…