Intel Xeon X5460 için CPU soğutucu tavsiyesi

Rulingthehun

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Desktop
RTX 4070 & R7 9800X3D
Macbook Pro 2023
M2 Pro 12 CPU - 19 GPU
Meslek
Öğrenci
Sistem Casper NEO (tüm sistem özellikleri linkte mevcut.).
Sistemde yapılan upgradeler:

Malum Çin e-ticaret sitesi (sipariş henüz gelemedi).
CPU soğutucu olarak Snowman T6 Ultra ve Snowman X6 arasındayım. 120W TDP'li X5460 için hangisi uygun olur? Benzer fiyatta önerebileceğiniz soğutma var mı?
Anakart mATX, RAM'lerin yüksekliğini bilmiyorum. X6 RAM'lere değer mi?
1 tane Akasa "Viper" 12cm fan ekleyeceğim (CPU soğutucu durumuna göre soğutmanın 1 fanı yerine ya da ön panele kasa fanı olarak).

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke X5460 sipariş etmeseydiniz E5450 yeterli olurdu. X5460 G41 anakartlar ile o.c noktasında takılmakta 3.78GHz üzerine çıkamıyorsunuz.

E5450 ile neredeyse aynı performansı verdiğinden daha serin bir şekilde aynı performansı alabilirsiniz.

Her neyse T6 Ultra alabilirsiniz ancak benim size önerim ID-COOLING SE-224-XT-R 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu ürünü almanız olacaktır. Yanında kryonaut ayarında termal macunu vs çıkıyor.

Bende X5460 kullanmaktayım bu arada sıvı soğutma ile zor tutuyorum sıpayı.

775 pin desteğinin olduğunu görmüştüm demek ki yanlış görmüşüm.

O zaman T6 Ultra'yı gönül rahatlığı ile alabilirsiniz demek istiyorum.

G 41 anakarta T6 sığar mı?

T6 soğutucuyu aldınız mı aldıysanız anakartınıza sığdı mı?

Son düzenleme:
G41 anakarta T6 sığar mı?

Kasayı söylemezsen sığıp sığmayacağını söylerim. Anakarta göre sığıp sığmaz diyemem.

T6 Ultra almayın. Normal T6 daha iyi. Gametech HD3.0 var ayrıca.

Maksimum 220 TL Q9550 işlemcime OC yapacağım onadan almak istiyorum.

120mm soğutucular kasana sığmaz. Kapağını kapamazsan eğer bir şekilde sığdırılabilir.

Bu ikisine bak. Eğer genişlik olarak kurtarır dersen HD3.0 al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…