Intel Xeon X5460 ile The Forest ve Far Cry: Primal Testleri

Daha önce CS:GO Testi ve birkaç oyun testi yapmıştım: Intel Xeon X5460 ile CS:GO Testi

Sistemimi güncelledim. Gigabyte G31M-ES2L olan anakartımı Gigabyte P45-UD3LR ile yükselttim. Şu an rekorum 4.66 GHz ve sonuçlar tam anlamıyla muazzam.

w10 x5460 4.66 ghz.jpg

Çok uzatmadan 4 GHz'te yaptığım yeni testlerimi göstereyim. (Videoları linklerden beğenirseniz sevinirim)

Far Cry: Pimal (Ultra Ayarlar)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

The Forest (Ultra Ayarlar)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Not: Bu işlemciyi 50 TL'ye almıştım. :)

Daha önce CS:GO Testi ve birkaç oyun testi yapmıştım: Intel Xeon X5460 ile CS:GO Testi

Sistemimi güncelledim. Gigabyte G31M-ES2L olan anakartımı Gigabyte P45-UD3LR ile yükselttim. Şu an rekorum 4.66 GHz ve sonuçlar tam anlamıyla muazzam.

Eki Görüntüle 215942

Çok uzatmadan 4 GHz'te yaptığım yeni testlerimi göstereyim. (Videoları linklerden beğenirseniz sevinirim)

Far Cry: Pimal (Ultra Ayarlar)

The Forest (Ultra Ayarlar)

Not: Bu işlemciyi 50 TL'ye almıştım. :)

Xeon gibi server işlemcisini nereden aldınız bide 50tl hiç inandırıcı değil keşke bizde de olsa.

Sisteminiz gerçekten çok güzel ve birkaç sorum olacak sistem hakkında
1-The Forest'da ilk çekirdeğin sıcaklığı diğerlerinden yüksekti bunun nedeni ne olabilir?
2-Sistemin diğer özellikleri nelerdir?
3-Bileşenlerin toplam fiyatı ne kadar?

Bu işlemci harika bir iş çıkartıyor ve çok iyi OC etmişsiniz. Hem de ucuz. Güle güle kullanın testler güzel.

Ufak birkaç sorum olacak. ECS G31T-M7'ye sahibim ve ben de Xeon işlemci alacağım. RAM olarak hangi marka RAM'ler kullanıyorsunuz? G31'den P45'e geçmeniz size ne gibi avantajlar kazandırdı? Son olarak o canavarı nasıl soğutuyorsunuz :)

Sisteminiz gerçekten çok güzel ve birkaç sorum olacak sistem hakkında
1-The Forest'da ilk çekirdeğin sıcaklığı diğerlerinden yüksekti bunun nedeni ne olabilir?
2-Sistemin diğer özellikleri nelerdir?
3-Bileşenlerin toplam fiyatı ne kadar?

1-Bunun birinci çekirdeğin fiziksel konumundan kaynaklandığını düşünüyorum. Veya soğutucu ile alakalı olabilir.

2:
Capture.JPG

3-İşlemci 50, GPU 300, Ram 80, PSU 90, HDD 100, Anakart 90, Soğutucu 70 (GPU hariç hepsini 2. el olarak temin ettim)

Not: P35-43-45 chipset anakart sahipleri için 4 veya 4.27 gibi sonuçlara nasıl çıkılabileceğini anlattığım rehber videom:

Bu işlemci harika bir iş çıkartıyor ve çok iyi OC etmişsiniz. Hem de ucuz. Güle güle kullanın testler güzel.

Ufak birkaç sorum olacak. ECS G31T-M7'ye sahibim ve ben de Xeon işlemci alacağım. RAM olarak hangi marka RAM'ler kullanıyorsunuz? G31'den P45'e geçmeniz size ne gibi avantajlar kazandırdı? Son olarak o canavarı nasıl soğutuyorsunuz :)

Bir üstteki yorumda tüm soruların cevabı mevcut. :) Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı