Intel Xeon X5460 ile The Forest ve Far Cry: Primal Testleri

X5482 4 GHz yi görürken bile çok zorlandı bende. X5460 ile ise 4.66 ya çıkıyorum. 3 aşağı 5 yukarı aynılar sadece stok değerlerde X5482 bir tık önde o kadar. Tavsiyem X5460 kesinlikle overclock yapacaksan. Benim ki gibi yaparsan hiçbir sorun olmaz.

Tamam bir önceki sayfadaki Aliexpres' de ki işlemci satıcısı ile konuşurum sizde bir bakabilir misiniz o linkten alınır değil mi? Windows 10 kullanıyorsunuz bu arada değil mi? Gerçekten tam f/p bir işlemci yakın zamanda girişimlere başlayacağım inşallah. Aklıma takılan bir şey daha var hocam anakartı 90 tl' ye aldım demişsiniz ancak ilanınızda 200 TL olarak yazmışsınız. O anakartın tek ilanı da sizde fiyat olarak biraz fazla değil mi yani hiç değilse aldığınız fiyata göre.

Intel Xeon X5460 Processor 3.16GHz 12MB 1333MHz xeon 775 cpu Close to q9650 works on LGA775 mainboard no need adapter-in Processors from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group bu arkadaşı tavsiye ederim.

Windows 10 Professional kullanıyorum.

200 olayına ticari açıdan bakmak gerekiyor. Bu anakartları temiz bulmak çok zor. Bendekiler neredeyse sıfır ayarında anakartlar. Genel olarak ses kartları çalışmaz çoğunda ama bendekiler arka aynalarına kadar sağlam.

Peki fiyat olarak son ne dersiniz hocam ona göre kafamda planlama yapacağım da. Ayrıca kasam eski bir Exper kasası ona sığar mı yeni kasa lazım olur mu PSU da lazım ayrıca soğutucu vs derken her şeyin planlamasını yapmam gerekli.

Bu arkadaşın sattığı ürün SLBBA'mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…