Mertcan81 Hectopat Katılım 14 Nisan 2016 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2016 #11 Emre Doğru benim anakartım hangi soketli işlemcileri destekler ? Ecs g31t-m7
i799 Kilopat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 560 7 Eylül 2016 #12 Y. Emre Doğru dedi: Anakartınız LGA 775 socketli işlemcileri destekliyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyelim . Arkadaşın kartı bütün LGA 775 pin CPU ları desteklemiyor. Örneğin Quad Core CPU ları desteklemez. Liste için: P5VD2-VM - Support Metin Erdem dedi: E-Bay'dan baktım Q9650 Xeon 5460 a göre pahalı. Acaba sebebi ne yani normalde Xeonların pahalı olması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Eğer oyun için kullanacaksan Xeon yerine Q9650 tercih edebilirsin. Xeon lar daha çok workstation için üretilidiği için normal kullanımda sıkıntı yaşayabilirsin(Uyumsuz işletim sistemi vb.)
Y. Emre Doğru dedi: Anakartınız LGA 775 socketli işlemcileri destekliyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyelim . Arkadaşın kartı bütün LGA 775 pin CPU ları desteklemiyor. Örneğin Quad Core CPU ları desteklemez. Liste için: P5VD2-VM - Support Metin Erdem dedi: E-Bay'dan baktım Q9650 Xeon 5460 a göre pahalı. Acaba sebebi ne yani normalde Xeonların pahalı olması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Eğer oyun için kullanacaksan Xeon yerine Q9650 tercih edebilirsin. Xeon lar daha çok workstation için üretilidiği için normal kullanımda sıkıntı yaşayabilirsin(Uyumsuz işletim sistemi vb.)