Bilgisayarımın işlemicisi Q8200'dü anakartım ECS G41T-M7, şimdi ise Xeon X5460 işlemcisini satın aldım. LGA 775 modlu şu an çalışıyor ama çok ağır çok yavaş Microcode ve BIOS modlamam gerekiyormuş lütfen yardımcı olur musunuz?
Daha sonra bu dosyayı RAR'dan çıkartıp FAT32 formatlı bir flash belleğe kopyala,
Ondan sonra BIOS'a girip taktığın flash belleği seç ve içindeki BIOS dosyasını seçip yazmasını bekle, en fazla 3 dakika sürecektir.
BIOS Modlama işlemi gerçekleşirken sakın sistemi kapatma ve fişi çekme, aksi takdirde anakart çöp olabilir. Sistemin hiçbir şekilde kapanmaması gerekiyor.
Daha sonra bu dosyayı RAR'dan çıkartıp FAT32 formatlı bir flash belleğe kopyala,
Ondan sonra BIOS'a girip taktığın flash belleği seç ve içindeki BIOS dosyasını seçip yazmasını bekle, en fazla 3 dakika sürecektir.
BIOS Modlama işlemi gerçekleşirken sakın sistemi kapatma ve fişi çekme, aksi takdirde anakart çöp olabilir. Sistemin hiçbir şekilde kapanmaması gerekiyor.
sizin attığınız linkteki v1.1 benim anakartım v1.0 fakat elimde dosyası var temiz flashın içine attım nasıl kurucam biosdan peki söyleyebilirmisiniz ezflash diye birşey yok biosumda