Fuat genç Centipat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 61 6 Ekim 2020 #1 Intel xtu programını stress testi için kullandım ve sildim. Bir süre sonra yeniden kurmak istedim fakat resimdeki hatayı alıyorum. Başka bir program veya sürüm kurulu değil ve her yerden programı düzgün bir şekilde sildim. Bu hata nasıl düzelir? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2020
Intel xtu programını stress testi için kullandım ve sildim. Bir süre sonra yeniden kurmak istedim fakat resimdeki hatayı alıyorum. Başka bir program veya sürüm kurulu değil ve her yerden programı düzgün bir şekilde sildim. Bu hata nasıl düzelir?
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 6 Ekim 2020 #2 Sorunuzun cevabı programın da bahsettiği log dosyasında yazıyor olabilir.
Fuat genç Centipat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 61 6 Ekim 2020 #3 The Anorak dedi: Sorunuzun cevabı programın da bahsettiği log dosyasında yazıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Orası sadece not defterini açıyor o kadar her konumdan sildim dosyalarını fakat yine bu hata var
The Anorak dedi: Sorunuzun cevabı programın da bahsettiği log dosyasında yazıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Orası sadece not defterini açıyor o kadar her konumdan sildim dosyalarını fakat yine bu hata var