Bilgisayar diğer ekran kartını kullanıyor oyun oynarken. Biraz araştırma yap ne kadar cahilce bir cevap olduğunu görürsün.Onun güncellemelerini boşuna mı çıkartıyorlar kardeşim o zaman bir önceki sürümünü kurmadan önce oyunlarda çok kasma yapıyordu güncelledikten sonra düzeldi şimdi yenisi çıktı bu hata çıkıyor
Otomatik değil kendin bulup indireceksin. Bulamıyorsan imzamdan Aida64 raporunu paylaş.internet sitesinden otomatik güncelleştirmesini indirdim
Ben oyundaki performansı kastettim. Oyun oynarken harici olan karta geçmiyor mu?Eren cahil olan sensin. Optimus sistemini öğren ilk önce. Dahili ve Harici olarak gerektiğinde sistem istediğini kullanıyor. İntel'e geçtiğinde doğru çalışması için sürücünün yüklenmesi lazım ve ilk onun yüklenmesi gerekli.
Otomatik değil kendin bulup indireceksin. Bulamıyorsan imzamdan Aida64 raporunu paylaş.
Konu harici karta geçip geçmemesi değil. İntel'in yüklenememesi. Soru sahibi de İntel'i boşuna mı çıkartıyor diyor siz oyuna lafı atıyorsunuz.Oyun oynarken harici olan karta geçmiyor mu?
Otomatik değil kendin bulup indireceksin. Bulamıyorsan imzamdan Aida64 raporunu paylaş.
Demek ki bakmadan kafana göre çıkartmışsın. İmzanın nerede olduğunu öğrenin sonra rehbere göre uygulayıp paylaşın.Raporu çıkarttım ama imza felan nasıl göndericem
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.