Intel Yüklenmekte olan sürücü bilgisayar için doğrulanmamış

creaps

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, Intel ekran kartımı güncellemek istiyordum internet sitesinden otomatik güncelleştirmesini indirdim ve kurmaya çalışırken bu hata ile karşılaştım yardımcı olursanız sevinirim.

Adsızz.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten harici ekran kartınız varken onu güncellemeye ne gerek var?

Onun güncellemelerini boşuna mı çıkartıyorlar kardeşim o zaman bir önceki sürümünü kurmadan önce oyunlarda çok kasma yapıyordu güncelledikten sonra düzeldi şimdi yenisi çıktı bu hata çıkıyor

Yanlış Bilgilendirme
Onun güncellemelerini boşuna mı çıkartıyorlar kardeşim o zaman bir önceki sürümünü kurmadan önce oyunlarda çok kasma yapıyordu güncelledikten sonra düzeldi şimdi yenisi çıktı bu hata çıkıyor
Bilgisayar diğer ekran kartını kullanıyor oyun oynarken. Biraz araştırma yap ne kadar cahilce bir cevap olduğunu görürsün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eren cahil olan sensin. Optimus sistemini öğren ilk önce. Dahili ve Harici olarak gerektiğinde sistem istediğini kullanıyor. İntel'e geçtiğinde doğru çalışması için sürücünün yüklenmesi lazım ve ilk onun yüklenmesi gerekli.

internet sitesinden otomatik güncelleştirmesini indirdim
Otomatik değil kendin bulup indireceksin. Bulamıyorsan imzamdan Aida64 raporunu paylaş.

Eren cahil olan sensin. Optimus sistemini öğren ilk önce. Dahili ve Harici olarak gerektiğinde sistem istediğini kullanıyor. İntel'e geçtiğinde doğru çalışması için sürücünün yüklenmesi lazım ve ilk onun yüklenmesi gerekli.

Otomatik değil kendin bulup indireceksin. Bulamıyorsan imzamdan Aida64 raporunu paylaş.
Ben oyundaki performansı kastettim. Oyun oynarken harici olan karta geçmiyor mu?

Oyun oynarken harici olan karta geçmiyor mu?
Konu harici karta geçip geçmemesi değil. İntel'in yüklenememesi. Soru sahibi de İntel'i boşuna mı çıkartıyor diyor siz oyuna lafı atıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı