Çift ekran kartım fakat sadece Intel HD'yi kullanabiliyorum. NVIDIA'yı kullanamıyorum hiçbir yerde çıkmıyor gözükmüyor. Aygıt yöneticisinde var olarak gözüküyor. Bütün güncellemeleri yaptım her yerden bu sorunu aradım ama çözümünü bulamadım.
Anladım hocam. Dediğim gibi donanımsal gözüküyor. Bu durumda Reballing yapılabilir. Fakat ucuz olmayan ve garantisi olmayan bir işlem. Son bir kez format atıp deneyin. Olmazsa maalesef yapacak bir şey yok.
Driver güncelledim DDU muhabbetini hiç duymadım ama. En güncel sürümü indirdim Nvida Expercia'dan.
Birdaha denedim şimdi de böyle yaptı sürücü güncellemesi.
Hocam aslında sorunsuz çalışıyordu SSD taktırdım buna sonra yine çalıştı sonra sıfırlamak istedim kendim sıfırladıktan sonra böyle hata vermeye başladı.
Mesela ekran kartını devre dışı bırakıp tekrar devreye alınca ünlem işareti kalkıyor.
Hocam sürücü yüklerken komut dizisi hatası alıyorum bir şeye tıklamadım ama yükleme devam ediyor.
Sorun aynı devam ediyor kartı kapatıp tekrar etkinleştirdiğimde ünlem işareti gidiyor. Grafik seçeneklerinde bile bulunmuyor kart. Sanırım fazla kişi yaşamadığı için çözümü bulunmamış.