Çözüldü Intel'den NVIDIA ekran kartına geçiş yapılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hakoo52

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
4
İşlemci
i5
Çift ekran kartım fakat sadece Intel HD'yi kullanabiliyorum. NVIDIA'yı kullanamıyorum hiçbir yerde çıkmıyor gözükmüyor. Aygıt yöneticisinde var olarak gözüküyor. Bütün güncellemeleri yaptım her yerden bu sorunu aradım ama çözümünü bulamadım.

Çözüm
Anladım hocam. Dediğim gibi donanımsal gözüküyor. Bu durumda Reballing yapılabilir. Fakat ucuz olmayan ve garantisi olmayan bir işlem. Son bir kez format atıp deneyin. Olmazsa maalesef yapacak bir şey yok.

Dosya Ekleri

• resim_2022-02-11_162838.png
    51,5 KB · Görüntüleme: 87
Hocam, kartta sıkıntı var. Muhtemelen donanımsal. Geçmemesi normal.

Hocam aslında sorunsuz çalışıyordu SSD taktırdım buna sonra yine çalıştı sonra sıfırlamak istedim kendim sıfırladıktan sonra böyle hata vermeye başladı.
Mesela ekran kartını devre dışı bırakıp tekrar devreye alınca ünlem işareti kalkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sürücü yüklerken komut dizisi hatası alıyorum bir şeye tıklamadım ama yükleme devam ediyor.

Sorun aynı devam ediyor kartı kapatıp tekrar etkinleştirdiğimde ünlem işareti gidiyor. Grafik seçeneklerinde bile bulunmuyor kart. Sanırım fazla kişi yaşamadığı için çözümü bulunmamış.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU işlemini yaptınız mı? 391.35 olan sürücüyü kurmayı denediniz mi?

Evet denedim DDU'dan sonra baya bir ümitlendim olacak diye ama olmadı. Yükleme işlemi oluyor sonra ünleme düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…