Çözüldü Intel'den NVIDIA ekran kartına geçiş yapılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hakoo52

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
4
İşlemci
i5
Çift ekran kartım fakat sadece Intel HD'yi kullanabiliyorum. NVIDIA'yı kullanamıyorum hiçbir yerde çıkmıyor gözükmüyor. Aygıt yöneticisinde var olarak gözüküyor. Bütün güncellemeleri yaptım her yerden bu sorunu aradım ama çözümünü bulamadım.

Çözüm
Anladım hocam. Dediğim gibi donanımsal gözüküyor. Bu durumda Reballing yapılabilir. Fakat ucuz olmayan ve garantisi olmayan bir işlem. Son bir kez format atıp deneyin. Olmazsa maalesef yapacak bir şey yok.
Anladım hocam. Dediğim gibi donanımsal gözüküyor. Bu durumda Reballing yapılabilir. Fakat ucuz olmayan ve garantisi olmayan bir işlem. Son bir kez format atıp deneyin. Olmazsa maalesef yapacak bir şey yok.

Çözüm
Driver güncelledim DDU muhabbetini hiç duymadım ama. En güncel sürümü indirdim NVIDIA Expercia'dan.
Birdaha denedim şimdi de böyle yaptı sürücü güncellemesi.

GeForce Experience'ı ben de kullanıyorum. Bir driver güncellediğin zaman önceki driver vs. silinmiyor. Ama geri yükleme de yapamıyorsun driverına öyle saçma bir durum oluyor. DDU ise ne var ne yok siliyor ekran kartı driverı hakkında. DDU ile silip baştan yükle. Yine hata verirse artık donanımsaldır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözümü buldum! Önce BIOS'a girip varsayılan ayarlara geri döndüm F10 ile kaydettim sonra NVIDIA sürücüsünü tekrar yükledim ve yeniden başlattıktan sonra otamatikman entegre oldu bilgisayarıma. İsteyen olursa daha detaylı anlatırım.
Şaka gibi tekrar gitti bu sefer 3-4 kez yeniden başlat aç yaptım. Sorun tam olarak ne acaba? Kalıcı bir çözüm istiyorum.

Son düzenleme:
Hocam, çözümü kalıcı olarak maliyetli olur. Daha önce de dediğim gibi Reballing yapılabilir fakat tam olarak kalıcı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…