Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 13 Eylül 2020 #41 267345 dedi: Tabi ki(!) 9100F'te RTX teknolojisi falan var sanıyor galiba. Genişletmek için tıkla... Siz cahiller(!), yok mu sanıyordunuz? Hah.
267345 dedi: Tabi ki(!) 9100F'te RTX teknolojisi falan var sanıyor galiba. Genişletmek için tıkla... Siz cahiller(!), yok mu sanıyordunuz? Hah.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 13 Eylül 2020 #42 Seradotwav dedi: Hayır, yanılıyorsun. İntel işlemcilerin tensör çekirdekleri çok gelişmiş! Genişletmek için tıkla... Son koz olarak işlemcinin içine sakladığı nöral ağları görmezden gelemeyiz
Seradotwav dedi: Hayır, yanılıyorsun. İntel işlemcilerin tensör çekirdekleri çok gelişmiş! Genişletmek için tıkla... Son koz olarak işlemcinin içine sakladığı nöral ağları görmezden gelemeyiz
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 13 Eylül 2020 #43 Intel'i överek hediye kazanmayı da bekliyor olabilir, hafife almayın adamı. Kapısında garip, mavi bir kutu görmek istiyor olabilir.
Intel'i överek hediye kazanmayı da bekliyor olabilir, hafife almayın adamı. Kapısında garip, mavi bir kutu görmek istiyor olabilir.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 13 Eylül 2020 #44 Seradotwav dedi: Siz cahiller(!), Yok mu sanıyordunuz? Hah. Genişletmek için tıkla... Thug Life .
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 13 Eylül 2020 #45 tryngar dedi: Sinir krizi geçireceğim. Adam aynı grafik ayarlarında Intel daha iyi görünüyor diyor. Testte sadece Intel'in yüksek FPS aldığı oyunları açıyor diğerlerini göstermiyor. BF5'de Ryzen üstün ama Intel daha iyi gözüküyor diyor. Çıldıracağım. Genişletmek için tıkla... Intel duman attırırken kullanım konusunda, AMD uyuyor. Ama arkadaş FPS'e takmış kafayı.
tryngar dedi: Sinir krizi geçireceğim. Adam aynı grafik ayarlarında Intel daha iyi görünüyor diyor. Testte sadece Intel'in yüksek FPS aldığı oyunları açıyor diğerlerini göstermiyor. BF5'de Ryzen üstün ama Intel daha iyi gözüküyor diyor. Çıldıracağım. Genişletmek için tıkla... Intel duman attırırken kullanım konusunda, AMD uyuyor. Ama arkadaş FPS'e takmış kafayı.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 13 Eylül 2020 #46 Clarence Morrow dedi: Intel'i överek hediye kazanmayı da bekliyor olabilir, hafife almayın adamı. Kapısında garip, mavi bir kutu görmek istiyordur. Genişletmek için tıkla... Intel kutusunun içerisinde: "Teşekkür ederiz." Yazılı bir A4 kağıdı var.
Clarence Morrow dedi: Intel'i överek hediye kazanmayı da bekliyor olabilir, hafife almayın adamı. Kapısında garip, mavi bir kutu görmek istiyordur. Genişletmek için tıkla... Intel kutusunun içerisinde: "Teşekkür ederiz." Yazılı bir A4 kağıdı var.
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 13 Eylül 2020 #47 350070 dedi: Yaşıyor mu daha? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu arada videoyu atlamadan izledim de 1070 ile darboğaz yaşamıyorum demiş. 9100F işlemciyi kendim denemesem inanacağım Neyse belki oyunları 4K falan oynuyordur hakkını yemeyelim
350070 dedi: Yaşıyor mu daha? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu arada videoyu atlamadan izledim de 1070 ile darboğaz yaşamıyorum demiş. 9100F işlemciyi kendim denemesem inanacağım Neyse belki oyunları 4K falan oynuyordur hakkını yemeyelim
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 13 Eylül 2020 #48 Seradotwav dedi: Intel kutusunun içerisinde: "Teşekkür ederiz." Yazılı bir A4 kağıdı var. Genişletmek için tıkla... Bu kutudan bahsediyordum. İçine teşekkürler kağıdı koysalar güzel olurmuş aslında, iyi fikir.
Seradotwav dedi: Intel kutusunun içerisinde: "Teşekkür ederiz." Yazılı bir A4 kağıdı var. Genişletmek için tıkla... Bu kutudan bahsediyordum. İçine teşekkürler kağıdı koysalar güzel olurmuş aslında, iyi fikir.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 13 Eylül 2020 #49 Y 55superx dedi: Bu arada videoyu atlamadan izledim de 1070 ile darboğaz yaşamıyorum demiş. 9100F işlemciyi kendim denemesem inanacağım Neyse belki oyunları 4K falan oynuyordur hakkını yemeyelim Genişletmek için tıkla... Yemeğimi yiyeyim. Bende izleyeceğim. Yoksa gülmekten ölürüm.
Y 55superx dedi: Bu arada videoyu atlamadan izledim de 1070 ile darboğaz yaşamıyorum demiş. 9100F işlemciyi kendim denemesem inanacağım Neyse belki oyunları 4K falan oynuyordur hakkını yemeyelim Genişletmek için tıkla... Yemeğimi yiyeyim. Bende izleyeceğim. Yoksa gülmekten ölürüm.
enesozc Hectopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #50 Seradotwav dedi: Intel kutusunun içerisinde: "Teşekkür ederiz." Yazılı bir A4 kağıdı var. Genişletmek için tıkla... Sonra şansını AMD ile deneyecek. Tutmazsa Nvidia ekran kartları vb.
Seradotwav dedi: Intel kutusunun içerisinde: "Teşekkür ederiz." Yazılı bir A4 kağıdı var. Genişletmek için tıkla... Sonra şansını AMD ile deneyecek. Tutmazsa Nvidia ekran kartları vb.