tryngar Hectopat Katılım 7 Eylül 2018 Mesajlar 333 13 Eylül 2020 #71 Gülmekten karnıma ağrılar girdi. Ahahah. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2020
Gülmekten karnıma ağrılar girdi. Ahahah. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #72 AMD çok ısınıyor diyen İntel fanboyları yok,hayret.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 13 Eylül 2020 #73 tryngar dedi: Gülmekten karnıma ağrılar girdi.Ahahah. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben videoyu izlemedim gerçektende. Boş yapmak istedim o kadar XD.
tryngar dedi: Gülmekten karnıma ağrılar girdi.Ahahah. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben videoyu izlemedim gerçektende. Boş yapmak istedim o kadar XD.
meola147 Kilopat Katılım 2 Kasım 2016 Mesajlar 638 Çözümler 2 13 Eylül 2020 #74 Bir gün gelecek İntelizm tüm evrene yayılacak!
tryngar Hectopat Katılım 7 Eylül 2018 Mesajlar 333 13 Eylül 2020 #75 Bu videoda diyor ki her şey FPS'den ibaret değil. İlk videoda sadece FPS bakmıyor muydu? Doku ünitelerinden kırpıyormuş AMD. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoda diyor ki her şey FPS'den ibaret değil. İlk videoda sadece FPS bakmıyor muydu? Doku ünitelerinden kırpıyormuş AMD. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #76 tryngar dedi: Bu videoda diyor ki her şey FPS'den ibaret değil. İlk videoda sadece FPS bakmıyor muydu? Doku ünitelerinden kırpıyormuş AMD. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dostum adam Intel daha iyi grafik veriyor dedi. Daha neyi tartışıyoruz?
tryngar dedi: Bu videoda diyor ki her şey FPS'den ibaret değil. İlk videoda sadece FPS bakmıyor muydu? Doku ünitelerinden kırpıyormuş AMD. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dostum adam Intel daha iyi grafik veriyor dedi. Daha neyi tartışıyoruz?
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 13 Eylül 2020 #77 Azulaa dedi: Dostum adam Intel daha iyi grafik veriyor dedi. Daha neyi tartışıyoruz? Genişletmek için tıkla... Bu lafı duyduktan sonra ben, 1.kattan atlayıp, yaşamıma son vereceğim XD.
Azulaa dedi: Dostum adam Intel daha iyi grafik veriyor dedi. Daha neyi tartışıyoruz? Genişletmek için tıkla... Bu lafı duyduktan sonra ben, 1.kattan atlayıp, yaşamıma son vereceğim XD.
LAglace Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 4.127 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS Dual Radeon RX 6600 8 GB | CPU: Ryzen 5 5600 | RAM: Crucial Ballistix 2x8 GB 3000 MHz | Anakart: Gigabyte B450M-S2H | SSD: Samsung NVMe 980 PRO 1 TB | ADATA SU800 128 GB | HDD: WD Caviar Blue 1 TB | Seagate 500 GB | PSU: EVGA 500W 80+ Bronze | Monitör: AOC 24G2U 23.8" 144 Hz 1ms - Acer KG221Q FreeSync 75 Hz 1ms | HyperX Cloud II Kulaklık | Logitech G203 Lightsync Mouse | Logitech G413 Klavye | Logitech G27 | Phanteks P400A DRGB White Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #78 Siz hala tartışıyor musunuz, vallahi bak 155’i ararın, kürtaj yapıya burada, Intel’ci olmayan fedöcüdür.
Siz hala tartışıyor musunuz, vallahi bak 155’i ararın, kürtaj yapıya burada, Intel’ci olmayan fedöcüdür.
1 176476 Kilopat Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 2.361 Makaleler 1 Çözümler 24 13 Eylül 2020 #79 Bana da başlık açın. "Ölümüne Nvidia'yı savunan adam." koyun adını.
enesozc Hectopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #80 350070 dedi: Bu lafı duyduktan sonra ben, 1.kattan atlayıp, yaşamıma son vereceğim XD. Genişletmek için tıkla... 1. Kattan atlama ölürsün. 10. katı dene. LAglace dedi: Siz hala tartışıyor musunuz, vallahi bak 155’i ararın, kürtaj yapıya burada, Intel’ci olmayan fedöcüdür. Genişletmek için tıkla... Tabii. İntel geldi, Türkiye şahlandı. İntel'imizin arkasındayız.
350070 dedi: Bu lafı duyduktan sonra ben, 1.kattan atlayıp, yaşamıma son vereceğim XD. Genişletmek için tıkla... 1. Kattan atlama ölürsün. 10. katı dene. LAglace dedi: Siz hala tartışıyor musunuz, vallahi bak 155’i ararın, kürtaj yapıya burada, Intel’ci olmayan fedöcüdür. Genişletmek için tıkla... Tabii. İntel geldi, Türkiye şahlandı. İntel'imizin arkasındayız.