Intel'in RST driverlarının ZIP formu sitesinden kaldırılmış

222744

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
5
Bu saçmalık yüzünden bu hafta 3 mağdur insan gördüm, bunun sebebini bilen var mı?
Şahsen kendi laptopumun driverını yedekleyeceğim.

Laptopunuzun kendi sitesinde zip olarak olması lazım. Hangi marka kullanıyorsunuz?

Benim cihazımın kendi driverları sitesinde var, Acer.
Fakat olmayanlara da rastlamadım değil, bazı firmalar EXE olarak dağıtıyor sanırım.
Bende acer kullanıyorum. Ama bildiğim kadarı ile exe dosyasını zip yapıpta yapabilirsiniz.

Bende acer kullanıyorum. Ama bildiğim kadarı ile exe dosyasını zip yapıp da yapabilirsiniz.
Öyle değil hocam. Bu driver Windows içinde daha bulunmuyor kendiliğinden o sebeple setupsuz bir şekilde driverı yüklemek gerekiyor bunun için de paketi açılmış bir şekilde sunuyorlardı driverı.
Disk seçme ekranında sürücü seç miydi adı öyle bir buton var. O sürücü bu sürücü.
Hocam oraya da baktım, isterseniz o linklerden birine tıklayın size yine exe verecek.

Öyle değil hocam. Bu driver Windows içinde daha bulunmuyor kendiliğinden o sebeple setupsuz bir şekilde driverı yüklemek gerekiyor bunun için de paketi açılmış bir şekilde sunuyorlardı driverı.
Disk seçme ekranında sürücü seç miydi adı öyle bir buton var. O sürücü bu sürücü.

Hocam oraya da baktım, isterseniz o linklerden birine tıklayın size yine exe verecek.
Evet demek istediğinizi anladım windows kurulum sırasında freedos bilgisayarlarda ilk başta SSD gözükmüyor. Orada sürücü kur seçeneğinden RST nin zip halini otomatik buluyor zaten ama exe olarak görmüyor. Benim bir arkadaşta freedos hp vardı onda bu problemi exeyi zipe çevirerek halletmiştim ssd gözükmüştü.

Evet demek istediğinizi anladım windows kurulum sırasında freedos bilgisayarlarda ilk başta SSD gözükmüyor. Orada sürücü kur seçeneğinden RST nin zip halini otomatik buluyor zaten ama exe olarak görmüyor. Benim bir arkadaşta freedos hp vardı onda bu problemi exeyi zipe çevirerek halletmiştim ssd gözükmüştü.
EXE içini mecbur ayıklamak gerekiyor. Intel'in yaptığı büyük sorumsuzluk.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı