Benim cihazımın kendi driverları sitesinde var, Acer.Laptopunuzun kendi sitesinde zip olarak olması lazım. Hangi marka kullanıyorsunuz?
Bende acer kullanıyorum. Ama bildiğim kadarı ile exe dosyasını zip yapıpta yapabilirsiniz.Benim cihazımın kendi driverları sitesinde var, Acer.
Fakat olmayanlara da rastlamadım değil, bazı firmalar EXE olarak dağıtıyor sanırım.
Öyle değil hocam. Bu driver Windows içinde daha bulunmuyor kendiliğinden o sebeple setupsuz bir şekilde driverı yüklemek gerekiyor bunun için de paketi açılmış bir şekilde sunuyorlardı driverı.Bende acer kullanıyorum. Ama bildiğim kadarı ile exe dosyasını zip yapıp da yapabilirsiniz.
Hocam oraya da baktım, isterseniz o linklerden birine tıklayın size yine exe verecek.![]()
Evet demek istediğinizi anladım windows kurulum sırasında freedos bilgisayarlarda ilk başta SSD gözükmüyor. Orada sürücü kur seçeneğinden RST nin zip halini otomatik buluyor zaten ama exe olarak görmüyor. Benim bir arkadaşta freedos hp vardı onda bu problemi exeyi zipe çevirerek halletmiştim ssd gözükmüştü.Öyle değil hocam. Bu driver Windows içinde daha bulunmuyor kendiliğinden o sebeple setupsuz bir şekilde driverı yüklemek gerekiyor bunun için de paketi açılmış bir şekilde sunuyorlardı driverı.
Disk seçme ekranında sürücü seç miydi adı öyle bir buton var. O sürücü bu sürücü.
Hocam oraya da baktım, isterseniz o linklerden birine tıklayın size yine exe verecek.
EXE içini mecbur ayıklamak gerekiyor. Intel'in yaptığı büyük sorumsuzluk.Evet demek istediğinizi anladım windows kurulum sırasında freedos bilgisayarlarda ilk başta SSD gözükmüyor. Orada sürücü kur seçeneğinden RST nin zip halini otomatik buluyor zaten ama exe olarak görmüyor. Benim bir arkadaşta freedos hp vardı onda bu problemi exeyi zipe çevirerek halletmiştim ssd gözükmüştü.
www.techspot.com
Haklısınız tabi saçma bir durum olmuş.EXE içini mecbur ayıklamak gerekiyor. Intel'in yaptığı büyük sorumsuzluk.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.