Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.060 Çözümler 10 19 Nisan 2023 #1 Killer yazıyor ne programı olduğunu anlamadım bilgisayar açılınca bu da açılıyor. Gamefast diye bir seçeneği de var bu ne işi yarıyor?
Killer yazıyor ne programı olduğunu anlamadım bilgisayar açılınca bu da açılıyor. Gamefast diye bir seçeneği de var bu ne işi yarıyor?
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 19 Nisan 2023 #2 Hockenheim dedi: Killer yazıyor ne programı olduğunu anlamadım bilgisayar açılınca bu da açılıyor. Gamefast diye bir seçeneği de var bu ne işi yarıyor? Eki Görüntüle 1746684 Eki Görüntüle 1746685 Genişletmek için tıkla... İntel Killer Wifi cihazınızın programı. Intel® Killer™ Wireless Series – Gaming-Grade Wi-Fi Intel® Killer™ Wireless delivers powerful Wi-Fi with gaming networking features to minimize lag, maximize control, and optimize system performance. www.intel.com.tr
Hockenheim dedi: Killer yazıyor ne programı olduğunu anlamadım bilgisayar açılınca bu da açılıyor. Gamefast diye bir seçeneği de var bu ne işi yarıyor? Eki Görüntüle 1746684 Eki Görüntüle 1746685 Genişletmek için tıkla... İntel Killer Wifi cihazınızın programı. Intel® Killer™ Wireless Series – Gaming-Grade Wi-Fi Intel® Killer™ Wireless delivers powerful Wi-Fi with gaming networking features to minimize lag, maximize control, and optimize system performance. www.intel.com.tr
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.060 Çözümler 10 19 Nisan 2023 #3 222744 dedi: İntel Killer Wifi cihazınızın programı. Intel® Killer™ Wireless Series – Gaming-Grade Wi-Fi Intel® Killer™ Wireless delivers powerful Wi-Fi with gaming networking features to minimize lag, maximize control, and optimize system performance. www.intel.com.tr Genişletmek için tıkla... GameFast seçeneğini aktifleştirmemi önerir misiniz?
222744 dedi: İntel Killer Wifi cihazınızın programı. Intel® Killer™ Wireless Series – Gaming-Grade Wi-Fi Intel® Killer™ Wireless delivers powerful Wi-Fi with gaming networking features to minimize lag, maximize control, and optimize system performance. www.intel.com.tr Genişletmek için tıkla... GameFast seçeneğini aktifleştirmemi önerir misiniz?
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #4 Wi-Fi kartının adı Killer Intel serisinde, bilmeyen bir anlamaz Wi-Fi kartı olduğunu gerçek katil gibi program.
Wi-Fi kartının adı Killer Intel serisinde, bilmeyen bir anlamaz Wi-Fi kartı olduğunu gerçek katil gibi program.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 19 Nisan 2023 #5 Hockenheim dedi: GameFast seçeneğini aktifleştirmemi önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Killer WIFI kullanmıyorum fakat sanırım işe yarar bir özellik, bilmiyorum What Is the GameFast Feature in the Intel® Killer™ Intelligence... Information about the Game Fast feature. www.intel.com @lynch01 ?
Hockenheim dedi: GameFast seçeneğini aktifleştirmemi önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Killer WIFI kullanmıyorum fakat sanırım işe yarar bir özellik, bilmiyorum What Is the GameFast Feature in the Intel® Killer™ Intelligence... Information about the Game Fast feature. www.intel.com @lynch01 ?