wexN Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 11 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2020 #1 Intelligent Standby List Cleaner 1.0.1.1 açtığımda böyle bir hata veriyor tamama bastığımda program kapanıyor yardım edebilecek? (Diğer sürümlerde denedim) Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2020
Intelligent Standby List Cleaner 1.0.1.1 açtığımda böyle bir hata veriyor tamama bastığımda program kapanıyor yardım edebilecek? (Diğer sürümlerde denedim)
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 23 Temmuz 2020 #2 Komut istemcisini yönetici olarak açın, aşağıdaki komutu uygulayıp bilgisayarı yeniden başlatın. Kod:Panoya kopyala LODCTR /R Hala çalışmıyorsa aşağıdaki komutları girin. Kod:Panoya kopyala lodctr /q | find "Disabled" lodctr /e:PerfOS
Komut istemcisini yönetici olarak açın, aşağıdaki komutu uygulayıp bilgisayarı yeniden başlatın. Kod:Panoya kopyala LODCTR /R Hala çalışmıyorsa aşağıdaki komutları girin. Kod:Panoya kopyala lodctr /q | find "Disabled" lodctr /e:PerfOS
wexN Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 11 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2020 #3 Plyra dedi: Komut istemcisini yönetici olarak açın, aşağıdaki komutu uygulayıp bilgisayarı yeniden başlatın. Kod:Panoya kopyala LODCTR /R Hala çalışmıyorsa aşağıdaki komutları girin. Kod:Panoya kopyala lodctr /q | find "Disabled" lodctr /e:perfOS Genişletmek için tıkla... Yardımın için teşekkür ederim iyi forumlar.
Plyra dedi: Komut istemcisini yönetici olarak açın, aşağıdaki komutu uygulayıp bilgisayarı yeniden başlatın. Kod:Panoya kopyala LODCTR /R Hala çalışmıyorsa aşağıdaki komutları girin. Kod:Panoya kopyala lodctr /q | find "Disabled" lodctr /e:perfOS Genişletmek için tıkla... Yardımın için teşekkür ederim iyi forumlar.
M mohan41 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2017 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #4 Plyra dedi: Komut istemcisini yönetici olarak açın, aşağıdaki komutu uygulayıp bilgisayarı yeniden başlatın. Kod:Panoya kopyala LODCTR /R Hala çalışmıyorsa aşağıdaki komutları girin. Kod:Panoya kopyala lodctr /q | find "Disabled" lodctr /e:PerfOS Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Plyra dedi: Komut istemcisini yönetici olarak açın, aşağıdaki komutu uygulayıp bilgisayarı yeniden başlatın. Kod:Panoya kopyala LODCTR /R Hala çalışmıyorsa aşağıdaki komutları girin. Kod:Panoya kopyala lodctr /q | find "Disabled" lodctr /e:PerfOS Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.