Intellij IDE ile Android Studio arasında fark var mı?

Calimero

Hectopat
Daha fazla  
Nisan ayına yetiştirmem gereken bir mobil uygulama projem var ve bunun için Android Studio indirmem gerek fakat ayrıca Minecraft'a mod da yapmaya çalışıyorum. Mod yapmak için ıntellij IDE isimli program kullanılıyormuş bende iki program yerine tek bir program kullanmayı düşünüyorum. Bu iki program arasında bir fark var mı?

Nisan ayına yetiştirmem gereken bir mobil uygulama projem var ve bunun için Android Studio indirmem gerek fakat ayrıca Minecraft'a mod da yapmaya çalışıyorum. Mod yapmak için ıntellij IDE isimli program kullanılıyormuş bende iki program yerine tek bir program kullanmayı düşünüyorum. Bu iki program arasında bir fark var mı?
IntellIJ IDEA java ve kotline özel bir IDE programıdır. Bu iki dil için özel destek verir. Ama Android Studio mobil uygulama geliştirmek amaçlı yoğunlaşmış bir programdır. Yani Android Studio ile Java projeleri geliştirebilirsiniz ama bu kesinlikle çok zorlar. Çünkü Android Studio bir Java IDE'si değildir. Android sistemi için uygulama geliştirme platformudur. Max 1GB alacak IntellIJ IDEA programınıda ek olarak indirebilirsiniz. İki programın bilgisayarınızda durması fazla göz çıkarmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı