I ismailaras Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 103 Çözümler 3 Yer istanbul tr Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #1 Elimde bir Minecraft plugin var, bu pluginin geliştirilmesi bitmiş .decompiler.com'dan bunu decompile ettim. Nasıl IntelliJ IDEA'ya atarım?
Elimde bir Minecraft plugin var, bu pluginin geliştirilmesi bitmiş .decompiler.com'dan bunu decompile ettim. Nasıl IntelliJ IDEA'ya atarım?
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.574 Makaleler 1 Çözümler 81 11 Temmuz 2025 #2 Decompile ettigine gore elinde bir ya da birden fazla Java , Kotlin dosyasi var. New from existing sources diyerek bunlari iceren klasoru secebilirsin. Artı 0 Eksi
Decompile ettigine gore elinde bir ya da birden fazla Java , Kotlin dosyasi var. New from existing sources diyerek bunlari iceren klasoru secebilirsin.
KS KS I ismailaras Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 103 Çözümler 3 Yer istanbul tr Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #3 bitwise dedi: Decompile ettigine gore elinde bir ya da birden fazla Java, Kotlin dosyasi var. New from existing sources diyerek bunlari iceren klasoru secebilirsin. Genişletmek için tıkla... Open project deyip açtım fakat maven edemiyorum. Artı 0 Eksi
bitwise dedi: Decompile ettigine gore elinde bir ya da birden fazla Java, Kotlin dosyasi var. New from existing sources diyerek bunlari iceren klasoru secebilirsin. Genişletmek için tıkla... Open project deyip açtım fakat maven edemiyorum.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.574 Makaleler 1 Çözümler 81 11 Temmuz 2025 #4 ismailaras dedi: Open project deyip açtım fakat maven edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir grup java dosyasi maven olusturmaz cunku. pom.xml e ihtiyacin var. Minecraft bilmiyorum ama plugin olusturmak icin gerekli ornek bir pom paylasiyordur muhtemelen eger elinde yoksa. Kendin de yazabilirsin. Artı 0 Eksi
ismailaras dedi: Open project deyip açtım fakat maven edemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir grup java dosyasi maven olusturmaz cunku. pom.xml e ihtiyacin var. Minecraft bilmiyorum ama plugin olusturmak icin gerekli ornek bir pom paylasiyordur muhtemelen eger elinde yoksa. Kendin de yazabilirsin.
KS KS I ismailaras Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 103 Çözümler 3 Yer istanbul tr Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #5 bitwise dedi: Bir grup Java dosyasi maven olusturmaz cunku. pom.xml e ihtiyacin var. Minecraft bilmiyorum ama plugin olusturmak icin gerekli ornek bir pom paylasiyordur muhtemelen eger elinde yoksa. Kendin de yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... Var zaten pomu decompilede veriyor ama maven seçeneği deaktif. Artı 0 Eksi
bitwise dedi: Bir grup Java dosyasi maven olusturmaz cunku. pom.xml e ihtiyacin var. Minecraft bilmiyorum ama plugin olusturmak icin gerekli ornek bir pom paylasiyordur muhtemelen eger elinde yoksa. Kendin de yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... Var zaten pomu decompilede veriyor ama maven seçeneği deaktif.