Q quipu Attopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 70 Çözümler 1 15 Eylül 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Daha önce Intel'me deaktive eden oldu mu? Nette bunula ilgili bazı yöntemler var merak ettim ne kadar yapılabilir? Cihazı brick eder miyiz? İşe yarar mı? Örnek yöntem: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2021
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Daha önce Intel'me deaktive eden oldu mu? Nette bunula ilgili bazı yöntemler var merak ettim ne kadar yapılabilir? Cihazı brick eder miyiz? İşe yarar mı? Örnek yöntem: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #2 Intel işlemcilerdeki işletim sistemi kısmından (ring 0) görünmeyen tek backdoor'un bu olmadığını hatırlatıyor (System Management Mode veya ring -2 açıklarından bahsediyorum) ve şu tool'u bırakıyorum: GitHub - corna/me_cleaner: Tool for partial deblobbing of Intel ME/TXE firmware images
Intel işlemcilerdeki işletim sistemi kısmından (ring 0) görünmeyen tek backdoor'un bu olmadığını hatırlatıyor (System Management Mode veya ring -2 açıklarından bahsediyorum) ve şu tool'u bırakıyorum: GitHub - corna/me_cleaner: Tool for partial deblobbing of Intel ME/TXE firmware images
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.192 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 15 Eylül 2021 #3 Ben Spectre ve Meltdown açıklarından sonra Intel'den soğumuştum. Bakın yeni bir bilgi daha öğrenmiş oldum.
Ben Spectre ve Meltdown açıklarından sonra Intel'den soğumuştum. Bakın yeni bir bilgi daha öğrenmiş oldum.
Direniş Femtopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #4 AMD'de böyle birşey var mı, varsa nasıl tamamen devre dışı bırakabiliriz? 158716'nın bahsettiği görünmeyen şeyler de dahil.
AMD'de böyle birşey var mı, varsa nasıl tamamen devre dışı bırakabiliriz? 158716'nın bahsettiği görünmeyen şeyler de dahil.
4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 11 Ağustos 2022 #5 Direniş dedi: AMD'de böyle birşey var mı, varsa nasıl tamamen devre dışı bırakabiliriz? 158716'nın bahsettiği görünmeyen şeyler de dahil. Genişletmek için tıkla... Var, AMD Platform Security Processor.
Direniş dedi: AMD'de böyle birşey var mı, varsa nasıl tamamen devre dışı bırakabiliriz? 158716'nın bahsettiği görünmeyen şeyler de dahil. Genişletmek için tıkla... Var, AMD Platform Security Processor.
Direniş Femtopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #6 496391 dedi: Var, AMD Platform Security Processor. Genişletmek için tıkla... Nasıl devre dışı bırakabiliriz?
496391 dedi: Var, AMD Platform Security Processor. Genişletmek için tıkla... Nasıl devre dışı bırakabiliriz?