devildrummer Kilopat Katılım 21 Mayıs 2013 Mesajlar 412 Yer Marmaris 30 Mayıs 2013 #1 ARkadaşlar ben hem internet hem tv kartı olmadan kayıt yapabileceğğim bir tv programı arıyorum böyle bir program varmı acaba ?
ARkadaşlar ben hem internet hem tv kartı olmadan kayıt yapabileceğğim bir tv programı arıyorum böyle bir program varmı acaba ?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 30 Mayıs 2013 #2 Sen elektrik olmadan Bilgisayarı çalıştırabiliyorsan, Tv kartı yada internet olmadan Tv'den Kayıt da edip izleyebilirsin heralde
Sen elektrik olmadan Bilgisayarı çalıştırabiliyorsan, Tv kartı yada internet olmadan Tv'den Kayıt da edip izleyebilirsin heralde
genova88 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2013 Mesajlar 305 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2013 #3 Varsa öyle birşey bizde yapalım birinden biri olucak
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2013 #4 Ona gerek yok, ben yayın yapmadan yayın yapmanın yöntemini biliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2013
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 4 Haziran 2013 #5 devildrummer dedi: ARkadaşlar ben hem internet hem tv kartı olmadan kayıt yapabileceğğim bir tv programı arıyorum böyle bir program varmı acaba ? Genişletmek için tıkla... Cep telefonunuzu televizyonun ekranına tutarak yapabilirsiniz.
devildrummer dedi: ARkadaşlar ben hem internet hem tv kartı olmadan kayıt yapabileceğğim bir tv programı arıyorum böyle bir program varmı acaba ? Genişletmek için tıkla... Cep telefonunuzu televizyonun ekranına tutarak yapabilirsiniz.