Intenso 240GB SSD alınır mı?

VValtieL

Kilopat
İnternetten baktığımda bazı siteler indirimlere başlamış ama fiyatlarda neredeyse hiçbir fark yok sanki fiyatları artırıp indirimle eski fiyatına düşürmüşler SSD kronik sorunlu olduğu için bilgisayar ve oyunlar takılmaya başladı yeni bir tane almak istiyorum. Intenso markasını biraz araştırdım ve iyi bir SSD'ye benziyor şu an internette bulduğum iyi ve uygun fiyatlı bir SSD. Sizce alınır mı? Bu SSD almayı düşünüyorum.

https://m.trendyol.com/intenso/int3...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.81.8

HIGH modelinde DRAM yok, alınmaz; TOP modeli alınabilir. TOP modeli, teorik olarak Patriot Burst'e yakın bir SSD, ikisi de kontrolcüden kaybediyor ama Burst'e göre dezavantajı, yaygın olarak kullanılmaması. Yani pratikte ne olduğunu bilmiyoruz pek. Hatta alıp da Technopat'ta hız testlerini paylaşanı dahi görmedim. Burst ise epey yaygın kullanılıyor ve artık ne olduğu biliniyor.

HIGH modelinde DRAM yok, alınmaz; TOP modeli alınabilir. TOP modeli, teorik olarak Patriot Burst'e yakın bir SSD, ikisi de kontrolcüden kaybediyor ama Burst'e göre dezavantajı, yaygın olarak kullanılmaması. Yani pratikte ne olduğunu bilmiyoruz pek. Hatta alıp da Technopat'ta hız testlerini paylaşanı dahi görmedim. Burst ise epey yaygın kullanılıyor ve artık ne olduğu biliniyor.

Apacer AS350 model SSD nasıldır?​

@VValtieL, AS350 ve AS340 120 GB kapasitede düşünülmesi gereken bir ürün bence. Çok da iyi olduğunu veya Burst'ten iyi olduğunu düşünmüyorum. @MaNsİoN35 daha iyi bilir Apacer Panther'i.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı