Intenso 6 TB disk sürekli hata veriyor

emin.0016

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
intenso 6 tb
Anakart
b450m s2h
Sağlık ve performans yüzde yüz. Doğru program ve tam tarama ile bad sector taraması yaptım hiçbir sorun bulunamadı. Bilgisayar aç kapa yaparken aşırı kasıyor. Taşınabilir disk bağlı olunca ve dosya açmaya kalkınca donuyor, açmıyor, hata veriyor veya dosyayı yeniden başlatıyor. Sorun nerede ve nasıl düzeltebilirim? Alalı 6 ay civarı falan oldu.

Intenso Memory Center 6 TB .png

Son düzenleyen: Moderatör:
Test sonuçları için ayrıntılı analiz yapamayacağım ama bu uygulamaların %100 güvenilir olmadığını biliyorum. Geçen gün aynı durum başıma geldi diskte problem olduğu halde programlar sorunsuz gösteriyordu. Bir de Intenso nedir? Kutunun içinde hangi markanın diski var acaba? Bu tür markalara rağbet etmemek lazım. Belki kutudaki arabirim dandiktir ve iletişim problemi yaşatıyordur sana. Bunu da ancak diski kutudan çıkarıp direk SATA'ya takarak anlayabilirsin. Seagate, WD bu konularda iyi. Hatta yoğun kullanımlar olacaksa taşınabilir disk çok tercih etmemek gerekiyor.

Test sonuçları için ayrıntılı analiz yapamayacağım ama bu uygulamaların %100 güvenilir olmadığını biliyorum. Geçen gün aynı durum başıma geldi diskte problem olduğu halde programlar sorunsuz gösteriyordu. Bir de ıntenso nedir? Kutunun içinde hangi markanın diski var acaba? Bu tür markalara rağbet etmemek lazım. Belki kutudaki arabirim dandiktir ve iletişim problemi yaşatıyordur sana. Bunu da ancak diski kutudan çıkarıp direk SATA'ya takarak anlayabilirsin. Seagate, WD bu konularda iyi. Hatta yoğun kullanımlar olacaksa taşınabilir disk çok tercih etmemek gerekiyor.

İçinde Seagate var araştırdım öğrendim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı