MuratLider Kilopat Katılım 30 Kasım 2015 Mesajlar 393 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #1 Taşınabilir harici hard disk intenso aldım bilgisayara taktım Online yazıyor ama diski sekillendiremiyorum. Acaba driver eksigi mi var? Varsa link atar mısınız arkadaşlar? Resimdeki gibi problem. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 35,6 KB · Görüntüleme: 53
Taşınabilir harici hard disk intenso aldım bilgisayara taktım Online yazıyor ama diski sekillendiremiyorum. Acaba driver eksigi mi var? Varsa link atar mısınız arkadaşlar? Resimdeki gibi problem.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.375 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2021 #2 MuratLider dedi: Intenso marka taşınabilir harici hard disk aldım. Genişletmek için tıkla... Sıfır mı aldınız? Yoksa hard disk boş kutularından mı?
MuratLider dedi: Intenso marka taşınabilir harici hard disk aldım. Genişletmek için tıkla... Sıfır mı aldınız? Yoksa hard disk boş kutularından mı?
MuratLider Kilopat Katılım 30 Kasım 2015 Mesajlar 393 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #3 SypeR dedi: Sıfır mı aldınız? Yoksa hard disk boş kutularından mı? Genişletmek için tıkla... Sıfır Teknosa'dan aldım taşınabilir harici hard diski cevrim ici yazıyor ama resimdeki gbii durum varsa driveri paylasır mısın? 0B YAZIYOR Harddisk 5 te Son düzenleme: 25 Aralık 2021
SypeR dedi: Sıfır mı aldınız? Yoksa hard disk boş kutularından mı? Genişletmek için tıkla... Sıfır Teknosa'dan aldım taşınabilir harici hard diski cevrim ici yazıyor ama resimdeki gbii durum varsa driveri paylasır mısın? 0B YAZIYOR Harddisk 5 te
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.375 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Aralık 2021 #4 diskpart list disk select disk 5 delete Bu işlemleri uygulayın. Bakalım ne olacak.
MuratLider Kilopat Katılım 30 Kasım 2015 Mesajlar 393 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2021 #5 SypeR dedi: diskpart list disk select disk 5 delete Bu işlemleri uygulayın. Bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... Clean da yazsam sonuç aynı bir şey degismedi resimdeki gibi hata verdi Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 45,8 KB · Görüntüleme: 32 Son düzenleme: 26 Aralık 2021
SypeR dedi: diskpart list disk select disk 5 delete Bu işlemleri uygulayın. Bakalım ne olacak. Genişletmek için tıkla... Clean da yazsam sonuç aynı bir şey degismedi resimdeki gibi hata verdi
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.375 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Aralık 2021 #6 Diskiniz arızalı. Değişim yapmanız gerekiyor.