Inter 4-3 Barcelona

Atii242

Picopat
Yer
TR
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 4060
16 GB RAM
Meslek
Öğrenci
Inter 4-3 Barcelona. Ne maç oldu yahu ne izledik böyle. Görüşleriniz neler?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1746568509844.png

Son düzenleme:
Inter 4-3 Barcelona. Ne maç oldu yahu ne izledik böyle. Görüşleriniz neler?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 2485703

Tüm arkadaşlarım barçada barça diye diye kudurdu ama ben büyük resmi önceden gördüm yarın hesap zamanı çok güzel dalga geçeceğim.

Tüm arkadaşlarım barçada barça diye diye kudurdu ama ben büyük resmi önceden gördüm yarın hesap zamanı çok güzel dalga geçeceğim.
Hocam Inter ters takım harbiden yahu adamlar çok iyi top oynadı. Hele frattesinin o vuruştaki ustalığı, sakinliği. Fake atıp attı golü.
Efsane maçtı iki maç ta gerçekten. Yamal fena oynuyor ama gönlüm interden yanaydı iyi oldu.
Evet. Bu maç için Tecrübeliler (Inter) vs Gençler (Barcelona) diyebiliriz. Ayrıca Yamal'a ayrı parantez açmak lazım bu yaşta bu performans tek kelimeyle inanılmaz. Çocuk futbol için yaratılmış.

Yeni Messi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor diyeceğim de Messi ayrı bir seviye. Onun seviyesine ulaşmak imkansız bence.

Hocam ınter ters takım harbiden yahu adamlar çok iyi top oynadı. Hele frattesinin o vuruştaki ustalığı, sakinliği. Fake atıp attı golü.

Evet. Bu maç için tecrübeliler (ınter) vs gençler (Barcelona) diyebiliriz. Ayrıca Yamal'a ayrı parantez açmak lazım bu yaşta bu performans tek kelimeyle inanılmaz. Çocuk futbol için yaratılmış.

Yeni Messi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor diyeceğim de Messi ayrı bir seviye. Onun seviyesine ulaşmak imkansız bence.

Yamal çok estetik çalımlarla izleyiciyi büyülüyor ama biraz daha pas verse tam olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı