İnteraktif ekran kaydı nasıl alınır?

Abdullah BİLEN

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bir arkadaşımla epeydir bir uygulama üzerinden konuşuyoruz. Bu arkadaş o uygulamadan banlandı benden de hatıra olarak konuşma geçmişimizi istiyor. Hala konuşuyoruz, ve geçmiş bende gözüküyor.

Ben bu konuşmaları SS olarak göndermek istiyordum. Bir yerde görmüştüm SS alınca tüm sayfada yazanları interaktif bir şekilde SS yapıyordu. HTML dokümanı kayıt etmek gibi aynı.

Uygulama 'tandem' diye bir dil geliştirme uygulaması. Ben bu interaktif SS i nasıl alabilirim ya da 1080x367228262 gibi upuzun bir SS şeklinde nasıl alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
1080x367228262 gibi upuzun bir SS şeklinde nasıl alabilirim?
Picsew veya Tailor uygulamaları çok kullanışlı bunun için. Picsew uygulaması daha başarılı ama Pro versiyonunu satın alırsanız çok daha pratik hâle geliyor. Ben pro versiyonunu kullanıyorum.

Art arda aldığınız SSleri yapay zekâ aracılığıyla birleştiriyorlar.

Android kullanıyorsanız maalesef bilgi sahibi değilim ancak iPhone kullanıyorsanız ekran görüntüsü aldıktan sonra sol alttaki ekran görüntüsüne basın, sonra üstteki "Tam Sayfa" butonuna basın, PDF belgesi olarak kayıt edebiliyorsunuz bu yöntemle. Anlamadıysanız ekran görüntüleriyle daha iyi anlatmaya çalışayım.

Dediğiniz uygulamarı bulamadım acaba bir link atabilir misiniz?

Android kullanıyorum fakat dediğiniz yöntem ios kullananlar için çok güzel bir özellik.

Cihazım Redmi Note 8

Dediğiniz uygulamarı bulamadım acaba bir link atabilir misiniz?

Android kullanıyorum fakat dediğiniz yöntem ios kullananlar için çok güzel bir özellik.

Cihazım Redmi Note 8
Üzgünüm cihazınıza göre konuşmamışım. Hiç aklıma gelmedi işletim sistemleri, saydığım uygulamalar sadece iOS destekliymiş.

Bu uygulamaya göz atar mısınız?

Bu uygulama gerçekten çok işe yarıyor. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…